Infektion/Venhälsan

Hiv-mottagning

Undersökning på Venhälsan

På Infektion/Venhälsans hiv-mottagning behandlas patienter med hiv. Vi tar emot personer med hiv som diagnostiserats på Infektion/Venhälsans STI-mottagning eller som remitteras från annan läkarmottagning eller annat sjukhus.

 

.

Våra telefontider helgfria vardagar tel: 6162500 för tidsbokning

 

Måndag till fredag: 07:30 - 12:00

Måndag till onsdag: 13:00 - 15:30

Gäller det recept, provsvar mm ring sjuksköterska på tel.: 6163997

Måndag och onsdag 09:00 - 11:00 och  13:00 - 14:30

Tisdag, torsdag och fredag 09:00 - 12:00

 

På hiv-mottagningen arbetar läkare, sjuksköterskor, kuratorer, psykiatriker samt sekreterare. Vi tar emot vuxna personer, oavsett kön eller sexuell läggning, med hiv-infektion. Om du oroar dig för att du kanske bär på hiv-infektion är du välkommen att besöka Infektion/Venhälsans STI-mottagning för rådgivning och eventuell hiv-testning. 

Vi har som mål att skapa kontinuitet och en säker vårdkvalitet för våra patienter. I denna strävan ingår att vi försöker se till att du får träffa samma läkare och sköterska varje gång du kommer.  

För oss är det viktigt att du känner dig trygg hos oss och kan lita på att vi tillgodoser din rätt till integritet och sekretess. Vi gör allt för att denna rätt inte ska kränkas. 

Mottagningens journaldatabas är skyddad genom en brandmur som förhindrar att personal på andra kliniker eller mottagningar, på eller utanför Södersjukhuset, kan få tillgång till journalerna. Endast personal som jobbar på mottagningen har tillgång till din journal. 


Vill du delta i en forskningsstudie?

 
  

Infektion/Venhälsans hiv-mottagning deltar i ett nationellt kvalitetsregister:

Information om kvalitetsregistret InfCare HIV - Ett beslutsstöd och kvalitetsregister för att förbättra hiv-vården i Sverige (pdf) »

Infektion/Venhälsan är med i MINA VÅRDKONTAKTER. Gå in på https://kontakt.minavardkontakter.se/mvk/login/login.xhtml och läs mer.
Senast uppdaterad: 2018-03-05