Om webbplatsen

www.sodersjukhuset.se är Södersjukhusets officiella webbplats. Webbplatsen riktar sig till dig som är patient eller anhörig, till dig som är gravid och vill veta mer om hur det är att föda barn på Södersjukhuset och till dig som är intresserad av att arbeta här. Vi har även särskilda sidor för press och andra intressegrupper.

Webbplatsen består av omkring 1500 sidor, och förvaltas av Södersjukhusets kommunikationsavdelning tillsammans med ett antal webbskribenter som är aktiva inom sjukhusets verksamheter.

På vår startsida finns fyra huvudingångar för de största målgrupperna:

För patienter och anhöriga

Här hittar du som är patient eller anhörig information om vården på Södersjukhusets olika avdelningar och mottagningar. Du får också praktisk information om besökstider, service på sjukhuset och telefonnummer till den avdelning eller mottagning du önskar komma i kontakt med.

För föräldrar till barn som är patienter på Sachsska barn- och ungdomssjukhuset

Här finns kontaktuppgifter till och information om Sachsska barn- och ungdomssjukhusets alla avdelningar och mottagningar.

För dig som söker jobb

Vi har även speciella jobbsidor för dig som är intresserad av att söka jobb på Södersjukhuset, där du hittar alla våra lediga tjänster, interjvuer med medarbetare och läsning om vad det innebär att arbeta på Södersjukhuset.

För dig som är gravid

På BB SÖS sidor om graviditet och förlossning finns information för dig som vill föda barn på Södersjukhuset.

Du hittar information om övrig vård på Södersjukhuset under fliken Avdelningar & mottagningar, där våra verksamheter är indelade i avdelningar respektive mottagningar. Här finns också kontaktuppgifter till samtliga enheter. Information om Södersjukhusets organisation, produktion, vårt miljöarbete och liknande hittar du under fliken Om SÖS.

Webbplatsen är framtagen i samarbete med Valtech AB

Senast uppdaterad: 2015-06-18