Jobba på SÖS

Akutsjukvården är i centrum för vår verksamhet och utgör, tillsammans med de stora folksjukdomarna, sjukhusets specialitet. För oss är det viktigt att kombinera det stora sjukhusets möjligheter med den nära patientkontakten och se till att leva upp till våra ledord: ”för patienten - med patienten”.

Vill du bli en av oss på Södersjukhuset?


Vi söker alltid nya medarbetare som brinner för sina yrken och som delar vår syn på vård.

Södersjukhusets atmosfär brukar ofta beskrivas i ord som stark kultur, högt i tak, rak kommunikation och hög kompetens. I den senaste medarbetarundersökningen ville hela tre av fyra anställda rekommendera sjukhuset som arbetsplats!

RING DIREKT! Är du sjuksköterska och intresserad av att jobba hos oss? Kontakta gärna vår rekryterare Nancy Skohg, 08-616 30 00, nancy.skohg@sodersjukhuset.se

JUST NU: 

Hos oss får du arbeta med hjärnan! Helena Eriksson är sjuksköterska och projektleder arbetet med den nya vårdenheten NAVE, neurologisk avancerad vårdenhet. Enheten söker nu både sjuksköterskor och undersköterskor.. 

Nyutexaminerad sjuksköterska? Vi ger dig som är ny i yrket en trygg och bra start. När du blir anställd hos oss får du en plats på utvecklingsprogrammet för nyutexaminerade sjuksköterskor

Nyfiken på kirurgisk omvårdnad? Vi söker sjuksköterskor till vår akutkirurgiska avdelning. Hanna Nathanson berättar om sitt arbetet på avdelningen.

» Här hittar du alla våra lediga sjuksköterskejobb.

» Alla lediga jobb på SÖS