2017

• 2017-02-06 | Nu invigs Sös Bröstcentrum – Europas största centrum för att upptäcka och behandla bröstcancer

Torsdag 9 februari invigs Södersjukhusets nya bröstcentrum i centralt belägna lokaler vid Södra station. Till det nya centret kallas kvinnor för mammografiska hälsoundersökningar och utredningar vid misstänkt bröstcancer. I samma lokaler ryms också Karmastudien - en av världens största studier för att tidigare upptäcka och förebygga bröstcancer.

• 2017-02-02 | Välkommen till rekryteringsträff för sjuksköterskestudenter på Södersjukhuset med Kajsa Bergkvist!

Torsdag 16 februari välkomnar vi dig som studerar till sjuksköterska och som är intresserad av att jobba på Södersjukhuset till en rekryteringsträff där vi bjuder dig på en inspirerande föreläsning med en av Sveriges främsta idrottare genom tiderna: Kajsa Bergqvist. I samband med föreläsningen kan du speeddejta Södersjukhusets chefer och få veta mer om hur det är att jobba på Södersjukhuset!

• 2017-01-19 | Nu öppnar Södersjukhusets nyrenoverade förlossningsavdelning

Torsdag 19 januari kl. 09.00 välkomnar Södersjukhuset de första blivande föräldrarna till den nyrenoverade förlossningsavdelningen, BB Sös. I de renoverade lokalerna har alla förlossningsrum en egen toalett och badkar eller dusch. Det möjliggör nytt arbetsätt och en bättre vård- och arbetsmiljö.

Senast uppdaterad: 2017-02-02