Välkommen till rekryteringsträff för sjuksköterskestudenter på Södersjukhuset med Kajsa Bergkvist!

2017-02-02

Torsdag 16 februari välkomnar vi dig som studerar till sjuksköterska och som är intresserad av att jobba på Södersjukhuset till en rekryteringsträff där vi bjuder dig på en inspirerande föreläsning med en av Sveriges främsta idrottare genom tiderna: Kajsa Bergqvist.

I samband med föreläsningen kan du speeddejta Södersjukhusets chefer och få veta mer om hur det är att jobba på Södersjukhuset!

Att hitta motivationen och nå sina mål med Kajsa Bergqvist

Kajsa Bergqvist var under många år en av världens bästa höjdhoppare. Men 2004 förändrades allt. När Kajsa på en höjdhoppsgala i Båstad slet av sin hälsena trodde de flesta att karriären var över. Men den vilja och envishet som en gång tagit Kajsa till toppskiktet, gjorde att hon nu istället mobiliserade kraft att ta sig allra högst upp, och bli bäst i världen - mot alla odds.

Hör Kajsa dela med sig av sina tankar och funderingar om motivation och hur hon genom sin öppenhet för förändring lyckades bemästra den motgång som alla trodde var slutet på hennes karriär.

Speeddejta våra chefer och få veta mer om hur det är att  jobba hos oss

Efter föreläsningen kan du ta reda på hur det är att jobba som sjuksköterska på Södersjukhuset! Du har chansen att träffa representanter från våra 10 verksamhetsområden och ställa alla dina frågor om oss. Vi berättar också om vårt utbildningsprogram för nyutexaminerade sjuksköterskor och vår helt nya kompetensmodell för sjuksköterskor.

Datum: torsdag 16 februari
Tid: kl. 16.30 - 18.30