Gå till innehåll

BB-avdelning 53 och 73

Här på BB kan familjen få stöd för att lära känna sitt nyfödda barn, hjälp med amningsstarten och tid för återhämtning efter förlossningen.

Telefonnummer avdelning 53: 08-616 12 53

Telefonnummer avdelning 73: 08-616 12 73

Kontakta 1177 Vårdguiden dygnet runt för rådgivning om vart du ska vända dig.
  • Hitta hit

karta Kartmarkör
    Entré: Huvudentré
    Hiss: B
    Våning: 3
    För att komma till avdelning 73 går du in via huvudentrén till hiss A till plan 3. För att komma till avdelning 53 går du in via huvudentrén till hiss B plan 3.
  • Om avdelningen

Avdelning 73 har 16 familjerum och avdelning 53 har 12 familjerum.

• Patient hos oss

Om du som mamma har behov av läkarhjälp under vistelsen så konsulterar barnmorskan läkare på avdelningen. Ditt barn undersöks före hemgång "från topp till tå" av barnläkare. Hemgång planeras i samråd med er föräldrar. Ungefärlig vårdtid på BB är 2-3 dygn.

Vid behov erbjuds återbesök på BB-mottagning eller Amningscentrum. Där sjukhuset avslutar tar sedan BVC vid.

• Besöka avdelningen

Föräldrar och syskon till barnen är alltid välkomna.

För andra gäller besökstiden kl. 14.00-19.00 alla dagar.

Besökstiden gäller inne på avdelningen. Om mor och barn orkar kan besökare träffas utanför avdelningen.

Till toppen Pil