Hoppa till huvudinnehållet

Onkologisk behandlingsavdelning 22

Här behandlas patienter med tumörer i bröst, mage/tarm, prostata.

Telefontider
Måndag-torsdag: 07.00 – 16.00
Fredag: 07.00 – 13.30

Helger och kvällar kontaktas onkologiavdelning 21 för rådgivning vid akuta problem: 08-123 612 21

 

 

 

Telefonnummer:
08-123 64 417
Kontakta oss via 1177
 • Karta över sjukhusområdet Huvudentré
  Entré: Huvudentré
  Hiss: D
  Våning: 2
  Från huvudentrén följer du skyltarna till Hiss D på samma plan. Där hittar du onkologiska klinikens kassa där du anmäler dig och informeras om vilket våningsplan du ska till. Sedan tar du hiss D upp till plan 1 eller plan 2 till Medicinsk behandlingsavdelning 22.
 • Här arbetar sjuksköterskor och en vårdassistent. De flesta patienter som kommer till avdelningen får cytostatikabehandling men även andra typer av behandling förekommer.

 • Du får gärna använda din mobiltelefon men visa hänsyn mot dina medpatienter genom att sätta den på ljudlöst läge. Vill du använda internet under tiden som din behandling pågår så går det bra att logga in på Södersjukhusets gästnätverk. Vänligen respektera att många är känsliga för starka dofter genom att inte använda parfym inför ditt besök.

 • Närstående är välkomna att följa med under behandlingarna. Vi har bara några få enkelrum så ibland får ni dela rum med andra patienter. För att visa hänsyn mot dem ber vi er därför att om möjligt begränsa antalet besökare till en eller två personer.