Gå till innehåll
X

Ortopedavdelning 34

Här vårdas patienter med traumatiska ortopediska skador.

Telefonnummer:
08-616 12 34
Kontakta 1177 Vårdguiden dygnet runt för rådgivning om vart du ska vända dig.
 • Hitta hit

  karta Kartmarkör
  Entré: Huvudentré
  Hiss: D
  Våning: 4
  Gå via huvudentrén till hiss D och åk till plan 4.
 • Om avdelningen

  Vid avdelning 34 vårdas företrädesvis patienter med traumatiskt ortopediska skador. De flesta patienter skrivs in på avdelningen efter att ha först besökt akutmottagningen. 

  Vi har öppet söndag-fredag. Under veckosluten är bara in- och utskrivningsenheten öppen.

 • Patient hos oss

  Om du ska opereras är det viktigt att du förbereder dig på rätt sätt för att undvika infektioner. Här kan du läsa mer om hur du förbereder dig.

  Vi tar hand om dig efter operationen tills du är redo att fortsätta till en avdelning för rehabilitering eller skrivas ut till hemmet.

  Vi tar emot sjuksköterskestudenter och undersköterskepraktikanter samt sjukgymnaststuderande. Det innebär att du som patienter kommer att möta studenter som handleds av handledare inom sin profession.

 • Besöka avdelningen

  Besökstiden är klockan 14.00-19.00 söndag till fredag. Från fredag kväll till söndag finns endast en in- och utskrivningsenhet öppen vid avdelningen.

  Tänk på att det kan finnas allergiska patienter – undvik stark parfym och blommor med stark doft.

  En del patienter har pågående infektioner som inte är direkt kopplade till de ortopediska skadorna. Dessa patienter har ofta en skylt hängande på dörren till vårdsalen där det står att du ska kontakta personal innan du kan gå in.

Till toppen Pil