Hoppa till huvudinnehållet
Startsida / Besöka sjukhuset / Årstaviken hotell
Besöksförbud och viss vård framskjuten

Södersjukhuset är i förstärkningsläge med anledning av covid-19. På grund av det råder generellt besöksförbud och viss vård skjuts fram. Läs mer.

Årstaviken hotell

 

Årstaviken hotell är Södersjukhusets hotell för patienter och medföljande. Här finns 72 enkel- och dubbelrum, BB-avdelning med familjerum och en restaurang med vacker utsikt över Årstaviken. 

Årstaviken hotell tar emot patienter som vill och kan sköta om sig själv i samband med vistelsen på sjukhuset. Alla hotellrum har tv och eget badrum. I restaurangen på plan 5 serveras dagligen en varierad buffé till frukost, lunch och middag. I receptionen finns enklare kioskvaror till försäljning.

Som inskriven patient på vårdavdelning betalar du inga extra avgifter för hotellvistelsen. Det är alltid sjukvårdspersonalen som i samråd med patienten avgör om denne kan vistas på hotellet.

Rum för anhöriga och besökare
En del av våra patienter önskar dela rum med anhöriga eller vänner. För medföljande, som vill dela rum med patient är kostnaden 306 kr/dygn, inklusive frukost och wi-fi. Helpension är möjligt mot en extra kostnad. För ett eget rum betalar hotellgästen ordinarie pris.

Årstaviken hotell ligger på Hjalmar Cederströms gata 5. Läs mer på www.norlandia.se/arstaviken

Kontakta Årstaviken hotell Tel: 08-501 10 400 arstaviken.hotell@norlandia.com