Hoppa till huvudinnehållet
Startsida / Jobba på Sös / Lediga jobb / Position

Kontaktsjuksköterska/Sjuksköterska till Bröstcentrum, Kirurgi

2019-09-03
Region Stockholm, Sjuksköterska

På Bröstcentrum, som ingår i verksamhetsområde kirurgi, är vi ett team av läkare, sjuksköterskor, medicinska sekreterare, en psykosocial sjuksköterska och en undersköterska.
En av våra medarbetare flyttar tillbaka till hemorten . Vi söker nu en ny kollega som vill vara med och utveckla arbetet på Bröstcentrum.  Vi har ett nära samarbete med mammografi, onkologi och patologi.

Med ett gemensamt synsätt, där allt som görs på Södersjukhuset genomsyras av vår värdegrund, vill vi utgöra ett självklart vårdalternativ, både nu och i framtiden.
Vi erbjuder ett självständigt och utåtriktat arbete med ett gott kamratskap.

 

Om jobbet
Som kontaktsjuksköterska säkerställer du patientens delaktighet och inflytande i sin vård. Du informerar och förbereder patienten inför kommande steg i utredning och /eller behandling. Kontaktsjuksköterskan upprättar vårdplaner och deltar vid multidisciplinära vårdkonferenser. Du medverkar vid läkarmottagning och har egen återbesöksmottagning. En viktig arbetsuppgift är att ge råd och stöd till patienten och deras närstående.

Administrativa arbetsuppgifter och telefonrådgivning ingår också. På Bröstcentrum har vi vårdnära service för att effektivisera och se till att rätt person gör rätt sak.


Vi söker dig som

  • Är leg. sjuksköterska

  • Har flera års yrkeserfarenhet

  • Det är meriterande om du har kontaktsjuksköterskeutbildning eller erfarenhet av bröstkirurgi/ bröstcancervård.

För att lyckas i rollen är du ansvarstagande, har du förmåga att fatta beslut och ta egna initiativ. Du är van att arbeta teambaserat med olika personalkategorier. Du är duktig på att kommunicera i tal och skrift. Du har goda IT-kunskaper.

Anställning
Heltid 40 timmar/vecka och en tillsvidareanställning.

 
Södersjukhuset erbjuder friskvårdstimme, friskvårsbidrag och gratis träning på vårt egna Hälsoteam. Vi är i startgroparna att implementera en kompetensmodell för Sjuksköterskor och det finns mycket kompetensutveckling med utbildningar och konferenser. Hos oss finns det även möjlighet att ansöka om betald specialistutbildning.


Vid frågor om tjänsten
kontakta rekryterande Vårdenhetschef Anna-Carin Trygve tel:08-616 6908.

Välkommen till oss på Södersjukhuset!

 
Referensnummer:
154142
 
Sista ansökningsdatum:
2019-09-22
 
Fackliga representanter:
Vårdförbundet, Charlotta Nilsson, 08-616 18 23

Kontaktpersoner

Anna Carin Trygve
Tel: 08-616 69 08