Hoppa till huvudinnehållet
Startsida / Jobba på Sös / Lediga jobb / Position
Besöksförbud och viss vård framskjuten

Södersjukhuset är i förstärkningsläge med anledning av covid-19. På grund av det råder generellt besöksförbud och viss vård skjuts fram. Läs mer.

Läkare till Södersjukhuset, spontanansökan

2020-12-22
Region Stockholm, Underläkare

Sök underläkarjobb på Södersjukhuset och arbeta för patienten – med patienten!

 

På Södersjukhuset står akutsjukvården i centrum för vår verksamhet och de stora folksjukdomarna är vår specialitet. Vi bedriver även en omfattande klinisk forskning och utbildning. Att arbeta som underläkare hos oss innebär att du får en god inblick i vår verksamhet och har möjlighet att senare fortsätta inom specialiteten. Du arbetar under handledning av erfaren läkare.

 

Är du läkare med examen eller legitimation och söker vikariat som underläkare kan du göra en spontanansökan här. Många av våra verksamhetsområden anställer underläkare före och/eller efter AT under kortare eller längre perioder. Lägsta krav är att du har godkänd läkarexamen. Ange vilken verksamhet du är intresserad av och bifoga ett personligt brev och cv. Har vi behov av underläkare kommer vi att ta personlig kontakt med dig. Välkommen med din ansökan! 

 

Söker du tjänst som AT-läkare, ST-läkare eller specialistläkare hittar du aktuella utannonserade tjänster på vår hemsida under rubriken: Jobba på SÖS/Lediga jobb.  

 

Att ha medarbetare som trivs och som har möjlighet att utvecklas är en viktig förutsättning för att vi ska lyckas med att ge god vårdkvalitet och hög patientsäkerhet i vården. Södersjukhuset kan erbjuda dig en attraktiv och utvecklande arbetsplats centralt belägen i Stockholm med mycket med bra kommunikationer. Vi har möjlighet till fri friskvård i fina träningslokaler. Södersjukhuset erbjuder även en trevlig personalmatsal, uppskattade after-works och anordnar löpande andra sociala arrangemang. 

 

Arbetsuppgifter:
Beroende på bakgrund och erfarenhet arbetar du självständigt som underläkare under handledning av specialistläkare.  

 

Anställningsform:
Tidsbegränsad anställning i varierande längd. Heltid. 


Kvalifikationer:
Vi söker dig som har läkarexamen och/eller är leg läkare. Kraven varierar mellan olika verksamhetsområden.  


Personliga egenskaper:  

• Du sätter patienten först och arbetar för att ge bästa tänkbara vård 

• Du använder dina kunskaper och bidrar till utveckling och nyskapande 

• Du bemöter patienter och arbetskamrater med respekt för individen 

• Du förenar självständigt arbete med god förmåga att samarbeta i team 

 

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

 

Övrig information: För att motverka spridning av MRSA tillämpar Södersjukhuset friskhetsintyg innan nyanställning. Södersjukhuset tillämpar även registerkontroll innan beslut om anställning.

 

Gör en spontanansökan här! Välkommen till oss på Södersjukhuset! 

 
Referensnummer:
154801
 
Sista ansökningsdatum:
2021-05-30
 
Fackliga representanter:
Clara Strömberg, Läkarföreningen