Hoppa till huvudinnehållet
Startsida / Jobba på Sös / Lediga jobb / Position
Besöksregler på Södersjukhuset

För att minska risken för smittspridning av covid-19 gäller särskilda regler för besök på Södersjukhuset. Läs mer.

Specialistsjuksköterskor till Södersjukhuset, spontanansökan

2021-05-18
Region Stockholm, Specialistsjuksköterskor

Vill du göra skillnad för människor som drabbas av alltifrån benbrott till hjärtinfarkter? Vill du ha det stora akutsjukhusets möjligheter men samtidigt den nära, personliga, patientkontakten?

 

På Södersjukhuset är vi alltid intresserad av att komma i kontakt med personer med rätt kompetens. Här har du möjlighet att lämna en spontanansökan om du är legitimerad sjuksköterska med en specialistkompetens inom områdena: akutsjukvård, anestesi, barnmorska, barn och ungdom, infektion, intensivvård, kirurgi, medicin, onkologi, operation och ögon.

 

Hos oss får du en individuellt utformad introduktion utifrån din kompetens och erfarenhet. Är du nyutexaminerad som specialist erbjuder vi dig en trygg start på din karriär som specialist genom introduktion och handledning. Vi arbetar aktivt med kompetensstegen för specialistsjuksköterskor och du kommer att få en egen utvecklingsplan som ser till hur du vill utvecklas.  

Vi erbjuder dig en attraktiv och utvecklande arbetsplats centralt belägen i Stockholm med mycket med bra kommunikationer. Vi har möjlighet till fri friskvård i fina träningslokaler. Södersjukhuset erbjuder även en trevlig personalmatsal, uppskattade after-works och anordnar löpande andra sociala arrangemang.  

 

Arbetsuppgifter:  

I din roll som specialistsjuksköterska kommer du att planera, leda och utföra arbetsuppgifter inom respektive specialitet på ett av våra tolv verksamhetsområden. Arbetsuppgifterna är varierande och du har stora möjligheter att påverka och utvecklas. Vi är mycket positiva till om du är intresserad av vidareutbildning och forskning. Vi lägger stor vikt vid att utveckla vår verksamhet genom våra medarbetare. I dina arbetsuppgifter ingår därför att arbeta med förbättringsarbeten från idé till genomförande.

 

Anställningsform:  

Vi erbjuder tillsvidareanställningar och vikariat. Heltid/Deltid. Natt/Dag-Kväll/Treskift. Vi kommer löpande att gå igenom intresseanmälningarna och kallar till intervju löpande.  

 

Kvalifikationer:  

Vi söker dig som är legitimerad specialistsjuksköterska.  

Svenskkunskaper motsvarande minst nivå C1. 

 

Personliga egenskaper:  

• Ödmjuk och bemöta människor med respekt. 

• Intresserad av att bidra med din kunskap och entusiasm.  

• Du förenar självständigt arbete med god förmåga att samarbeta.  

• Positiv och ser möjligheter till utveckling inom verksamheten. 

 

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Hör av dig till med ett CV genom Ansök här 

 

Övrig information:  

För att motverka spridning av MRSA tillämpar Södersjukhuset friskhetsintyg innan nyanställning och reglerar möjligheterna för vårdpersonal att bära piercing. Södersjukhuset tillämpar även registerkontroll före beslut om anställning.

 
Referensnummer:
154931
 
Sista ansökningsdatum:
2021-08-08
 
Fackliga representanter:
Centra Söder 070-484 33 10