Gå till innehåll
X

Sjuksköterskor till Kirurgi, Södersjukhuset

2019-02-12
Region Stockholm, Sjuksköterska

Vi söker dig som är erfaren eller nyutbildad sjuksköterska som vill vara med och skapa framtidens hälso- och sjukvård!

 

Södersjukhuset är ett akutsjukhus mitt i Stockholm. Vi är hela livets sjukhus där vi med kompetensutveckling och bra samarbete strävar efter att vara Sveriges ledande akutsjukhus.

 

Om jobbet
Som Sjuksköterska hos oss på Kirurgen arbetar du i ett högt tempo där det finns möjlighet att påverka och utvecklas. Du kommer att vara en del av ett ambitiöst och inspirerande team med enhetsledare, sjuksköterskor, undersköterskor och bemanningsassistent. Avdelningarna leds av coachande och närvarande vårdenhetschefer. Läs mer om våra fyra vårdavdelningar här:

 

Avdelning 36 är en akut/trauma och allmänkirurgisk avdelning med mycket snabb genomströmning av patienter och korta vårdtider. Den elektiva kirurgin hos oss är främst bukväggskirurgi. Avdelningen har 24 vårdplatser. Du arbetar i vårdteam, där läkare, sjuksköterskor och undersköterskor ingår.

 

Avdelning 56 vårdar patienter med sjukdomar i övre mag- och tarmkanalen, t ex magsäck, gallblåsa eller bukspottkörtel. Planerade operationer är i huvudsak galloperationer, endoskopiska undersökningar och överviktskirurgi. Avdelningen har 24 vårdplatser.

 

Avdelning 57 har inriktning kärl- och allmänkirurgi samt bröstcancerpatienter. Verksamheten kännetecknas av hög produktion och ett aktivt utvecklingsarbete. Avdelningen har 24 vårdplatser. Individuellt schema (dagar, kvällar och helger).

 

Avdelning 67 har inriktning kolorectal cancer, inflammatoriska tarmsjukdomar och proktologi. Man arbetar enligt ERAS-modellen. Avdelningen bedriver också ett aktivt utvecklingsarbete. Avdelningen har 23 vårdplatser. Individuellt schema (dagar, kvällar och helger ingår).

 
Vi har ett prestigelöst samarbetsklimat mellan alla yrkeskategorier. Vår strävan är att utveckla arbetet genom en öppen och ömsesidig dialog för patientens bästa. För oss är det viktigt att trivas på jobbet!

Se din blivande kollega Hanna berätta om sitt jobb på avdelningen HÄR

 

Vi söker dig som

  • Är utbildad Sjuksköterska

  • Har intresse av kirurgi/akutsjukvård

Vi ser gärna en mix av erfarna och nyexaminerade sjuksköterskor för att skapa en rolig och utvecklande dynamik i teamet. För att lyckas i rollen tror vi att du har en positiv energi och en vilja att jobba med förbättringsarbete. Vidare är du:

  • Duktig på att snabbt skapa nya relationer med patienter och kollegor

  • Ditt medarbetarskap präglas av en öppen och rak kommunikation

  • Hos dig finns en god attityd och ett stort lösningsfokus

Anställning
Tillsvidareanställning som sjuksköterska med start så snart som möjligt. Kompetensbaserad lönesättning.

Södersjukhuset erbjuder friskvårdstimme, friskvårsbidrag och gratis träning på vårt egna Hälsoteam. Vi är i startgroparna att implementera en kompetensmodell för Sjuksköterskor och det finns mycket kompetensutveckling med utbildningar och konferenser. Hos oss finns det även möjlighet att ansöka om betald specialistutbildning.

För dig som är nyutexaminerad sjuksköterska har vi arbetat fram ett program där du kommer att erbjudas en strukturerad introduktion under en period på sex månader. Du får en handledare och en närvarande mentor. För den mer erfarna sjuksköterskan kan möjligheten till rotationstjänstgöring på alla kirurgens avdelningar vara ditt nästa steg. Du får då möjlighet att använda din kompetens inom fler delar av det kirurgiska området.

Vid frågor om tjänsten kontakta våra vårdenhetschefer Birgitta Sandholm/Lotten Elhgolm avd 56 tel: 08 616 12 56, Agneta Strååt Gissberg avd 36 tel: 072 599 35 08, Elisabeth Odö avd 57 tel: 08 616 24 17, Michael Stolt avd 67 tel: 072-569 42 43.

Låter det intressant? Skicka in din ansökan så snart som möjligt! Välkommen till oss på Södersjukhuset!

 
Referensnummer:
155219
 
Sista ansökningsdatum:
2019-04-14
 
Fackliga representanter:
Vårdförbundet centra söder: 070-4843310
Till toppen Pil