Gå till innehåll
X

Endoskoperande Sjuksköterska till Endoskopiskt centrum på Södersjukhuset!

2018-11-29
Stockholms läns landsting, Sjuksköterska
Södersjukhuset har visionen att vara ”Sveriges ledande akutsjukhus”. För oss är det viktigt att kombinera det stora sjukhusets möjligheter med den nära, personliga patientkontakten. Våra kompetenta och engagerade medarbetare ser till att vi lyckas leva upp till våra värdeord: att sätta patienten först, ha respekt för individen, undvika slöseri och ta samhällsansvar.  
 
Endoskopiskt centrum ingår i verksamhetsområde Internmedicin. Internmedicin är Sveriges största enhet för vård av medicinska sjukdomar. Här vårdas, utreds och behandlas patienter som har någon form av de vanligaste medicinska folksjukdomarna. På internmedicin lägger vi stort fokus på samarbete och kommunikation. Teamarbete har alltid varit viktigt hos oss och vi arbetar fortlöpande med detta och värnar om en god arbetsmiljö, flexibilitet och ett tvärprofessionellt samarbete.  
 
På Endoskopiskt centrum arbetar medicin, kirurg och anestesi tillsammans och vi utför ca 5500 undersökningar per år. Gastroskopi, koloskopi, bronkoskopi, ERCP, EUS, PEG inläggningar och dränageinläggningar är exempel på våra vanligaste undersökningar och ingrepp. Vi gör även endoskopiska undersökningar på barn samt har en egen uppvakningsavdelning.  
 
Arbetsuppgifter
Vi söker nu en endoskoperande sjuksköterska som vill bli en del av vårt team på Endoskopiskt centrum. Du kommer att utföra gastro-, kolo- och sigmoidoskopier. Vi utför både akuta och elektiva undersökningar.  
Arbetsgruppen består idag av sjuksköterskor och undersköterskor som i nära samarbete med läkare arbetar i team runt patienten. Enheten har idag 5 undersökningsrum.  
 
Personliga egenskaper  
Vi söker dig som är kreativ, positiv, initiativrik och handlingskraftig. God samarbetsförmåga, noggrannhet och flexibilitet bedöms vara viktiga personliga egenskaper för arbetet. Du har ett positivt arbetssätt med en utpräglad team- och servicekänsla.
Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Rekrytering sker löpande.
 
Anställningsform
Tillsvidare, heltid  
 
Kvalifikationer
-Legitimerad sjuksköterska med vidarutbildning till endoskoperande sjuksköterska.  
 
Information om tjänsten lämnas av
Stina Malmgren, Vårdenhetschef  
Tel: 08-616 32 98  
 
Facklig företrädare  
Vårdförbundet Centra Söder  
Tel:070-484 33 10  
 
Referensnummer:
157740
 
Sista ansökningsdatum:
2019-01-06
 
Fackliga representanter:
Vårdförbundet Centra Söder

Kontaktpersoner

Stina Malmgren
Tel: 08-616 32 98
Till toppen Pil