Gå till innehåll
X

Sjuksköterska natt till Sachsskan barn- och ungdomssjukhuset

2018-11-19
Stockholms läns landsting, Sjuksköterskor barn
 
Vi söker dig som vill ingå i ett kompetent och engagerat natteam på Stockholms mest familjära barn- och ungdomssjukhus!  
 
På avdelning 64 -som är en del av akutvårdssektionen - vårdar vi barn och ungdomar upp till 18 års ålder med skiftande diagnoser och vårdbehov. De vanligaste inläggningsorsakerna är infektioner och andningsbesvär, framförallt under vinterhalvåret. Längre medicinska utredningar förekommer. Vi har även kirurgiska uppdrag.  
 
Det breda åldersspannet innebär stora möjligheter att utveckla din kommunikation, flexibilitet och kreativitet. Variationen av diagnoser ger även möjlighet till ökad kunskap om sjukdomstillstånd hos barn och ungdomar samt förmåga att möta familjer i olika situationer.  
 
Sachsska barn - och ungdomssjukhuset är en del av Södersjukhuset och vi erbjuder  
akut- och specialiserad vård till barn och ungdomar. Vi är specialister inom barn- och ungdomspediatrik och är stolta över att erbjuda det bästa bemötandet för alla. Vi lyssnar gärna in åsikter som våra unga patienter och deras föräldrar har. FN: s konvention om barnets rättigheter genomsyrar vår verksamhet.  
Vi är en arbetsplats med stark företagskultur som kännetecknas av högt i tak, hög kompetens, rak kommunikation och ett prestigelöst samarbete mellan alla yrkeskategorier. Vår strävan är att ständigt utveckla arbetet genom en öppen och ömsesidig dialog. Många medarbetare är involverade i vår växande forskning.  
Södersjukhuset har egna träningslokaler med gym och olika gruppaktiviteter. Vi ligger centralt på Södermalm nära pendeltåg, bussar och tunnelbana.  
 
Övrig information:  
Södersjukhuset tillämpar registerkontroll före beslut om anställning.  
 
Anställningsform: 
Tillsvidare  
 
Arbetstid:
Deltid (natt)  
 
Kvalifikationer:
Leg sjuksköterska eller leg sjuksköterska med specialistutbildning inom barn och ungdom. Minst ett års tjänstgöring som sjuksköterska är ett krav.  
 
Personliga egenskaper:
Engagerad, självständig, flexibel samt med god organisation- och samarbetsförmåga.  
 
Fackliga företrädare:  
Förbund: Vårdförbundet  
Namn: Emmi Kytölä, avdelning 64  
Telnr: 08-616 12 64  
 
Referensnummer:
158022
 
Sista ansökningsdatum:
2018-12-17
 
Fackliga representanter:
Vårdförbundet, Emmi Kytölä, 08-616 12 64

Kontaktpersoner

Emelie Larensvärd
Tel: 08-616 50 37
Till toppen Pil