Gå till innehåll
X

Chefssekreterare till Ekonomiavdelningen

2018-11-27
Stockholms läns landsting, Övriga administratörer
Tycker du om daglig kontakt med människor, att ge god service och har ett administrativt intresse? Vi söker en chefssekreterare till ekonomidirektören som kan fortsätta utveckla och säkerställa administrativt stöd till ekonomidirektör och sjukhusets ledning.  
 
Arbetsuppgifter  
Med anledning av att nuvarande chefssekreterare går i pension så söker vi nu hennes efterträdare. Som chefssekreterare kommer du att bistå ekonomidirektören i alla administrativa ärenden. Du kommer även att ha ett nära samarbete med och serva andra chefer och medarbetare på ekonomiavdelningen. Du kommer att stödja andra avdelningar i sjukhusledningens stab. Du deltar i ekonomiavdelningens ledningsgrupp och ger administrativt stöd i samverkan med facklig samverkansgrupp och andra arbetsgrupper. Du organiserar möten, skickar kallelser, skriver protokoll, i arbetet ingår även fakturahantering, inköp samt viss personalrapportering. Du kommer också att arbeta med introduktion av nya medarbetare, hantering av akter och avtal samt stöd i administration runt IT-förvaltningsstrukturer. Du är en naturlig kontaktperson för medarbetare på ekonomiavdelningen och sjukhusledningens staber samt för externa kontakter. Det är ett självständigt arbete med helhetsansvar som innebär att ta initiativ och hitta lösningar. Det är med andra ord en stor spännvidd på arbetsuppgifter som ska hanteras.  
 
Kvalifikationer  
Du har:  
• gedigen erfarenhet av kvalificerade administrativa arbetsuppgifter och bevisat intresse för utvecklings- och förändringsarbete  
• goda kunskaper i svenska och engelska.  
• mycket god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift.  
• relevant utbildning för kvalificerade assistent/sekreterararbetsuppgifter eller motsvarande som bedöms likvärdig.  
 
Du behärskar MS Office inklusive Excel, Powerpoint och har en allmänt god IT-kompetens. Det är meriterande om du har erfarenhet av arbete inom hälso- och sjukvård samt av SLL:s olika IT-system såsom Heroma, Raindance och Clockwork är meriterande  
 
Dina personliga egenskaper  
Du är prestigelös och har god samarbetsförmåga med hög förmåga att arbeta självständigt.  
Du är kommunikativ, förtroendeingivande och serviceinriktad samt har lätt för att skapa goda relationer. Du har en god problemlösningsförmåga och är van att ta egna initiativ. Du är noggrann med ett strukturerat arbetssätt och hög integritet.  
 
Vi erbjuder ett varierande arbete med utvecklingsmöjligheter. Vill du arbeta på en arbetsplats som värderar nytänkande och humor kommer du att trivas hos oss.  
 
Varmt välkommen med din ansökan så snart som möjligt, dock senast 181216. Urval och intervjuer kommer att ske löpande.  
 
Anställningsform  
Tillsvidare, heltid. Provanställning kan bli aktuellt.  
 
Kontaktpersoner  
Chef:  
Richard Lowén  
08-616 14 03  
richard.lowen@sll.se  
 
HR-partner/rekrytering:   
Christina Otterstam   
08-616 18 27   
christina.otterstam@sll.se  
 

 
Referensnummer:
158055
 
Sista ansökningsdatum:
2018-12-16
 
Fackliga representanter:
Vision, Åsa bergström, e-post: asa.m.bergstrom@sll.se

Kontaktpersoner

Christina Otterstam
Tel: 08-616 18 27
Richard Lowen
Tel: 08-616 14 03
Till toppen Pil