Gå till innehåll
X

Psykolog till Sachsska barn- och ungdomsmottagningen i Nacka

2018-11-23
Stockholms läns landsting, Psykologer
Sachsska barn- och ungdomsmottagningen i Nacka söker neuropsykolog. Du kommer att bedriva neuropsykiatriskt utredningsarbete i team för barn och ungdomar, 4-18 år. Vårt utredningsteam är ett interprofessionellt team som idag består av 3 läkare, 7 psykologer,  
2 specialpedagoger, 2 logopeder och en koordinator. Din uppgift kommer att vara att göra neuropsykologiska utredningar och att aktivt ingå i teamarbetet.  
 
Tjänsten kan även innefatta att bedriva behandling inom ramen för första linjens uppdrag - psykisk ohälsa för barn- och ungdomar, 0-18 år.  
 
Du kommer att ha din arbetsplats på Sachsska barn- och ungdomsmottagningen i Nacka, Nacka närsjukhus. Mottagningen ligger vid Ektorps centrum, 12 minuter med buss från Slussen. Hos oss finns läkare, sjuksköterskor, psykologer och medicinska sekreterare. Inom Sachsska barn- och ungdomssjukhuset finns ytterligare två lokala utredningsteam. I psykologgruppen inom Sachsska är vi tio psykologer som har nära samarbete med bland annat gemensam handledning och utvecklingsarbete. Du kommer att ha ett nära samarbete med kollegor i våra team, på vår mottagning, inom Sachsska barn- och ungdomssjukhuset samt med externa samarbetspartners.
 
Sachsska barn - och ungdomsmottagningen i Nacka är en del av Södersjukhuset och vi erbjuder akut- och specialiserad vård till barn och ungdomar. Vi är specialister inom barn- och ungdomspediatrik och är stolta över att erbjuda det bästa bemötandet för alla. Vi lyssnar gärna in åsikter som våra unga patienter och deras föräldrar har. FN: s konvention om barnets rättigheter ligger som grund i hela verksamheten.  
 
Vi är en arbetsplats med stark företagskultur som kännetecknas av högt i tak, hög kompetens, rak kommunikation och ett prestigelöst samarbete mellan alla yrkeskategorier. Vår strävan är att ständigt utveckla arbetet genom en öppen och ömsesidig dialog. Många medarbetare är involverade i vår växande forskning.  
 
Övrig information:  
Södersjukhuset tillämpar registerkontroll före beslut om anställning.  
 
Anställningsform: Vikariat from 7 jan 2019 till och med 8 november 2019.
 
Arbetstid: Heltid
  
Kvalifikationer: 
Det här jobbet passar dig som tycker om att ha många och varierande kontakter. Du ska vara legitimerad psykolog och ha vana från utredningar av barn och ungdomar med neuropsykiatriska frågeställningar. Erfarenhet från skola och barn- och ungdomspsykiatri är en fördel.  
 
Personliga egenskaper:
Du ska kunna vara drivande i eget självständigt arbete och även gilla att arbeta i team.  
 
 
Fackliga företrädare:  
Förbund: Sveriges Psykologförbund  
Namn: Liisa Holtay  
Telnr: 08-123 404 84  
 
Referensnummer:
158159
 
Sista ansökningsdatum:
2018-12-31
 
Fackliga representanter:
Liisa Holtay, Sveriges Psykologförbund

Kontaktpersoner

Malin Blomberg
Tel:
Till toppen Pil