Gå till innehåll
X

Sjuksköterska, natt, till Onkologiska kliniken, SÖS AB - avdelning 21

2018-11-28
Stockholms läns landsting, Sjuksköterska
Vi söker två sjuksköterskor till vår kompetenta nattgrupp och trevliga avdelning. En tjänst är en tillsvidaretjänst och den andra tjänsten är ett vikariat för en av våra nattsjuksköterskor som ska ha föräldraledighet.  
 
På vår avdelning arbetar undersköterskor, grundutbildade sjuksköterskor och erfarna specialistsjuksköterskor i ett integrerat team-samarbete. Vi satsar på kompetensutveckling inom vår profession och verkar för en trivsam arbetsmiljö.  
 
Arbetsuppgifter:  
Vårda patienter med högspecialiserad onkologisk kurativa alternativt palliativa behandlingar av cancersjukdomar. Vanlig orsak för inläggning är omfattande cytostatikabehandling eller akuta komplikationer till följd av sjukdom alternativt av behandling.  Avdelningen har 14 vårdplatser med sjudygnsvård. Vi har ett nära samverkansarbete med klinikens mottagning och behandlingsavdelning.  
 
Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är omvårdnad, tillsyn av pågående cytostatikabehandling och förberedelser inför strålbehandling, operation samt undersökningar. De vanligaste omvårdnadsproblemen är smärta, nutritionssvårigheter, eliminationssvårigheter och illamående.  
 
Anställningsform:  
Tillsvidareanställning, 75–100%. 32,20 tim/v  
Vikariat, 50–75%. 32,20 tim/v. Vikariatet gäller under perioden januari till oktober 2019 med möjlighet till förlängning.  
 
Kvalifikationer:  
Du som söker är legitimerad sjuksköterska, gärna med några års yrkeserfarenhet. Har du erfarenhet av onkologi och specialistutbildning är det meriterande men inte ett krav.  
 
Personliga egenskaper:  
I ditt arbete kommer du att möta svårt sjuka patienter och ha kontakt med deras anhöriga. Detta kräver förmåga att möta människor i kris samt att man är empatisk och lyhörd. Du tycker det är roligt att bidra med dina egna erfarenheter och gillar att skapa en god arbetsmiljö. Du kommer att arbeta i en organisation som står under utveckling av både verksamhet och av medarbetaransvar.  
 
Vi har ett introduktionsprogram med individuellt anpassad introduktionstid, som anpassas efter din tidigare erfarenhet. Efter ca 6 månader kommer du att, som ett led i din kompetensutveckling, få gå en cytostatika utbildning.  
 
Du är välkommen att hospitera på vår avdelning. Välkommen med din ansökan!  
 
Intervjuer sker fortlöpande  
 
Information om tjänsten lämnas av:  
Vårdenhetschef Maria Anckers, mobil nr: 072–5993622  
Fackliga företrädare: Vårdförbundet tel: 08 616 10 00 (växel)  
 
 
Referensnummer:
158270
 
Sista ansökningsdatum:
2018-12-16
 
Fackliga representanter:
Vårdförbundet centra söder tel: 08 616 10 00 (växel)

Kontaktpersoner

Maria Anckers
Tel: 0725-99 36 22
Till toppen Pil