Gå till innehåll
X

Är du operationssjuksköterska och vill arbeta dagtid?

2018-11-29
Stockholms läns landsting, Sjuksköterskor operation
Är du operationssjuksköterska och vill arbeta dagtid?  
 
Då ska du börja hos oss på Södersjukhusets Gynoperation. Vi arbetar dagtid - måndag till fredag. Vill du dessutom arbeta på en mindre operationsavdelning där stämningen är god, kollegorna trevliga och du snabbt känner dig som en i gänget – då ska du söka till oss!  
 
Verksamhetsområde Kvinnosjukvård/Förlossning är ett av Södersjukhusets elva verksamhetsområden och har ca 670 medarbetare. Den gynekologiska verksamheten innefattar egen akutmottagning och en akutmottagning för våldtagna. Vi har en gynekologisk slutenvårdsavdelning och en stor dagkirurgisk verksamhet och egen operationsavdelning. Verksamhetsområdet har också en stor gynekologisk mottagning och en psykosocial enhet.  
 
Kvinnoklinikens operationsavdelning är en del av Södersjukhusets kvinnoklinik. Här har vi en liten avdelning med fyra salar plus en sal för akuta sectio.  
 
Vi är en enhet där vi arbetar i team. Alla ska vara fokuserade på patienten och jobba för att patienten får den vård som behövs med hög patientsäkerhet.  
 
Vi kommer att kunna erbjuda dig ett stimulerande arbete på en operationsavdelning där arbetstempot tidvis är mycket högt och där teamarbete och flödesarbete är det naturliga arbetssättet. Vi erbjuder även ett bra kamratskap och bra stämning. Introduktionen utformas individuellt. Möjlighet till kompetensutveckling inom gynekologi och obstetrik erbjuds.  
 
Arbetsuppgifter:  
Sedvanliga arbetsuppgifter för operationssjuksköterska på operationsavdelning.  
 
Kvalifikationer:  
Legitimerad sjuksköterska med vidareutbildning inom operationssjukvård.  
 
Personliga egenskaper:  
Vi söker dig som är noggrann, flexibel och som kan ta egna initiativ. Du är van att arbeta självständigt och i grupp. Du har förmåga att samarbeta med olika yrkeskategorier och är van att organisera och strukturera dina arbetsuppgifter på ett effektivt sätt. Du ska inte vara främmande för urakuta situationer. Det är viktigt att kunna se helheten på en operationssal samt att alltid ha patienten i fokus.  
 
Anställningsform:  
Tillsvidareanställning. Heltid/deltid, dagtid måndag - fredag  
 
Fackliga företrädare:  
Vårdförbundet Centra Söder  
tel: 070-484 33 10  
 
Vid anställning kommer vi att begära utdrag ur brottsregistret.
 
Välkommen med din ansökan!  
 
Referensnummer:
158297
 
Sista ansökningsdatum:
2018-12-19
 
Fackliga representanter:
Vårdförbundet Centra Söder tel: 070-484 33 10

Kontaktpersoner

Karin Marsden
Tel: 072-5824736
Till toppen Pil