Gå till innehåll
X

Undersköterska med operationsvana till Gynoperation

2018-11-29
Stockholms läns landsting, Undersköterskor
Är du undersköterska med vana från operation och vill arbeta dagtid?  
 
Då ska du börja hos oss på Södersjukhusets Gynoperation. Vi arbetar dagtid - måndag till fredag. Vill du dessutom arbeta på en mindre operationsavdelning där stämningen är god, kollegorna trevliga och du snabbt känner dig som en i gänget – då ska du söka till oss!  
 
Verksamhetsområde Kvinnosjukvård/Förlossning är ett av Södersjukhusets elva verksamhetsområden och har ca 670 medarbetare. Den gynekologiska verksamheten innefattar egen akutmottagning och en akutmottagning för våldtagna. Vi har en gynekologisk slutenvårdsavdelning och en stor dagkirurgisk verksamhet och egen operationsavdelning. Verksamhetsområdet har också en stor gynekologisk mottagning och en psykosocial enhet.  
Gyn operation är en del av Södersjukhusets kvinnoklinik. Vi är en liten avdelning med fyra salar. Vi servar b la Sveriges största förlossningsklinik med både planerade och akuta kejsarsnitt.  
Vi är en enhet där vi arbetar i operationsteam på varje operationssal. Alla ska vara fokuserade på patienten och se till att patientsäkerheten är hög samt att patienten får den vård som behövs.  
 
Vi kommer att kunna erbjuda dig ett stimulerande arbete på en operationsavdelning arbetstempot, tidvis är mycket högt och där teamarbete och flödesarbete är det naturliga arbetssättet.  
Arbetsuppgifter:  
Dina arbetsuppgifter blir att förbereda operation, vara behjälplig under operation, du blir "den osterila handen".  
Kvalifikationer:  
Undersköterskeutbildning och vana från arbete på operationsavdelning och urakuta situationer är ett krav.  
Personliga egenskaper:  
Vi söker dig som är noggrann, flexibel och som kan ta egna initiativ. Du ska både kunna arbeta självständigt och i grupp. Du har förmåga att samarbeta med olika yrkeskategorier. Du bör kunna organisera och strukturera dina arbetsuppgifter på ett effektivt sätt. Det är viktigt att du kan se helheten på en operationssal och att du alltid har patienten i fokus.  
Anställningsform:  
Tillsvidareanställning. Schemalagd arbetstid, dagtid måndag-fredag.  
 
Fackliga företrädare:  
Centra Södra Kommunal, tel 08-616 16 83  
 
Vid anställning kommer vi att begära utdrag ur brottsregistret.  
 
Välkommen med din ansökan!  
 
 
Referensnummer:
158298
 
Sista ansökningsdatum:
2018-12-19
 
Fackliga representanter:
Centra Södra Kommunal, tel 08-616 16 83

Kontaktpersoner

Karin Marsden
Tel: 072-5824736
Till toppen Pil