Gå till innehåll
X

Sjuksköterska till Internmedicins Strokeenhet, Södersjukhuset!

2018-11-30
Stockholms läns landsting, Sjuksköterska
Hur ska vi få dig att läsa denna annons och framför allt att söka dig till denna roliga, nyfikna, spännande och framåtsträvande arbetsplats? Har jag fått din uppmärksamhet nu?  
 
Hej Sjuksköterska,  
Vi vet att det kryllar av annonser ute i cybervärlden, alla har något spännande att erbjuda men vi på avdelning 81, stroke, har ännu mer. Varje år drabbas 30 000 personer i Sverige av stroke där varje sekund är avgörande för hur mycket livet för den drabbade kommer påverkas. Vill inte du vara med och kunna påverka det?
 
Tänk att vara med från den sekund ambulansen kör in till akutrummet, att därifrån göra en bedömning av patienten för att sen följa med patienten till röntgen och erbjuda läkemedelsbehandling på plats. Du kommer att följa med patienten upp till avdelningen där övervakningssalar finns som erbjuder patienten bästa möjliga vård. Låter det intressant? Det är inte färdigt än…
 
Det är inte bara patienten som är i fokus, även du. Du får kompetenshöjning genom att du är involverad i hela förloppet. Du har möjligheten att påverka det dagliga arbetet tillsammans med ditt team och upplever samtidigt tillfredsställelsen i att patienten succesivt förbättras.  
 
På vår avdelning får du engagerade kollegor och möjlighet att utvecklas i din yrkesroll. Då får gå utbildningar och jobba med andra kompetenta yrkeskategorier. Vi strävar efter det bästa för både patienten och dig och lyssnar på våra medarbetares idéer i att förbättra arbetet. 
 
Du är varmt välkommen att hospitera och känna stämningen i våra moderna lokaler. Sist men inte minst, vår avdelning har i stort sett endast har enkelsalar och tysta larm så du slipper stressande ljud i bakgrunden.  
 
Vi erbjuder dig en möjlighet att få den bästa start som sjuksköterska hos oss. Intresserad? In och sök redan idag! 
 
Kvalifikationer  
Alla utbildade sjuksköterskor är välkomna att söka, vi har möjlighet att erbjuda olika sorters sjuksköterskeroller beroende på erfarenhet.  
 
Om tjänsten 
Mer information om tjänsten lämnas av Vårdenhetschef Irina Ekstrand, Strokeenhet avdelning 81, mobil: 072-599 37 56. 
 
Fackliga representanter 
Vårdförbundet, vxl. 08-616 13 03  
 
 
Referensnummer:
158319
 
Sista ansökningsdatum:
2019-01-06
 
Fackliga representanter:
Vårdförbundet, vxl. 08-616 13 03

Kontaktpersoner

Irina Ekstrand
Tel:
Till toppen Pil