Gå till innehåll
X

Vi söker sjuksköterska till ögonmottagningen Södersjukhuset

2018-12-03
Stockholms läns landsting, Sjuksköterska
Ögonkliniken söker en sjuksköterska med ambition att utvecklas inom ögonsjukvården och med en positiv inställning till förändringsarbete. Vi fäster stor vikt vid personliga egenskaper. Du är serviceinriktad gentemot patienterna, en lagspelare i vårdteamet och tycker om att ta egna initiativ. 
 
Ögonmottagningen är en öppenvårdsmottagning med akutverksamhet dagtid. Vi tar emot ca 25000 besök om året och vi är 34 medarbetare. Journal och bokningssystem är datoriserad. 
 
Arbetsuppgifter: 
Hos oss får den en personlig inskolning och introduktion till arbete inom ögonsjukvården. Varierade arbetsuppgifter både i team och självständigt. Undersökningar som görs är synprövningar, datoriserade synfält och fotograferingar. Du förbereder patienten med olika undersökningar till ögonläkare. Att assistera vid enklare operationer är en stor del av verksamheten.   
 
Anställningsform: 
Dagtid, Heltid 40 tim./v, måndag – fredag 
 
Kvalifikationer: 
Vi söker dig som är sjuksköterska/operationssjuksköterska 
 
Personliga egenskaper: 
På Södersjukhuset arbetar vi efter vår värdegrund; För patienten - med patienten. Du som söker har värderingar som stämmer överens med våra – du ser varje dag hur ditt arbete bidrar till att patienterna känner sig välkomna till oss på Södersjukhuset.  
 
Övrig information: 
Anställda på Södersjukhuset har möjlighet till flex och en timmes friskvård per vecka på arbetstid och bidrag till annan friskvårdsaktivitet. 
 
Låter detta intressant? Varmt välkommen med din ansökan! 
 
 
 

 
Referensnummer:
158348
 
Sista ansökningsdatum:
2018-12-19
 
Fackliga representanter:
Vårdförbundet 08-616 10 00 vx

Kontaktpersoner

Anna Kristina Taavo Dickman
Tel: 08-616 1589
Till toppen Pil