Gå till innehåll
X

Medicinsk sekreterare/receptionist sökes till Infektion/Venhälsan, Södersjukhuset

2018-12-04
Stockholms läns landsting, Medicinsk sekreterare/Läkarsekreterare
Infektion/Venhälsan består av en infektionsavdelning med 23 platser samt mottagningen Venhälsan. Mottagningen har återbesök för infektionspatienter, handlägger hiv-infekterade personer, oavsett kön, ursprungsland eller sexuell läggning. Vi har en Drop-in mottagning för män som har sex med män för testning, behandling och uppföljning av sexuellt överförbara infektioner. Ett psykosocialt team arbetar med stödjande samtal samt kontaktspårning. En del av mottagningsverksamheten är involverad i flertalet studier och forskningsprojekt. Infektion/Venhälsan är en av 7 kliniker inom Verksamhetsområde Specialistvård. 
 
Arbetsuppgifter: 
Som en av fyra medicinska sekreterare/receptionist består dina huvudsakliga arbetsuppgifter omväxlande av receptionistarbete och journalskrivning, diagnosregistrering, posthantering och allmänna kontorsgöromål samt viss registrering i medicinska databassystem. Vi har journalsystemet TakeCare. Möjlighet till distansarbete finns för enstaka dagar. 
 
Anställningsform: 
Tillsvidareanställning. Heltid (39,50 tim/vecka).  
 
Kvalifikationer: 
Vi söker dig som är utbildad medicinsk sekreterare med erfarenhet av TakeCare och DRG samt goda datorkunskaper i Office paketet. Önskvärt är att du även har erfarenhet av receptionsarbete. 
 
Personliga egenskaper: 
Arbetet är självständigt och ställer höga krav på noggrannhet, flexibilitet och förmågan att hitta lösningar. 
 
Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och förväntar oss att du har lätt för att bemöta medmänniskor, att dina värderingar stämmer överens med våra och att du är en person som bidrar med engagemang och glädje. Du som söker ser varje dag hur ditt arbete bidrar till att patienterna känner sig välkomna till oss på Södersjukhuset.  
 
 
Referensnummer:
158416
 
Sista ansökningsdatum:
2018-12-23
 
Fackliga representanter:
Vision, Maria Furukrona 08-6162513

Kontaktpersoner

Kajsa Flisager
Tel: 08-616-2534
Till toppen Pil