Gå till innehåll
X

Metodansvarig röntgen/onkologsjuksköterska till Södersjukhuset

2018-12-05
Stockholms läns landsting, Sjuksköterskor röntgen
Röntgenkliniken på Södersjukhuset har en bred verksamhet med tonvikt inom akutverksamhet. Metoder vi utför är datortomografi, konventionell röntgen, nuklearmedicin intervention, ultraljud, MRT och barnverksamhet. Vi är ca 150 medarbetare och utför omkring 140 000 undersökningar per år varav ca 75 % är akut verksamhet. 
 
På nuklearmedicin har vi bl.a. en hybridkamera med SPECT- och datortomografifunktion. Vi utför drygt 4 000 undersökningar per år var av den största delen är skelettscint samt barn DMSA. Vi gör även och MAG 3, lungscintigrafier, thyroidea mm. Vi gör också våra egna beredningar. 
 
Vi söker nu en metodansvarig röntgensjuksköterska/onkologsjuksköterska eller motsvarande till nuklearmedicin. Vi är ett gäng på tre röntgensjuksköterskor/onkologsjuksköterska samt en undersköterska som dagligen arbetar tillsammans. Välkommen med din ansökan!
 
Arbetsuppgifter:   
Vi söker en ansvarsfull och strukturerad person som vill utvecklas och som är redo för ett nytt steg i sin yrkeskarriär. Rollen som metodansvarig för nuklearmedicin innebär att tillsammans med metodansvarig läkare driva metod- och verksamhetsutveckling, kvalitets- och förändringsarbete samt systematiskt upprätta, dokumentera och kommunicera metodbeskrivningar. Du har också nära samarbete med sjukhusfysiker och sakkunnig för läkemedelsberedning. Arbetet ställer höga krav på noggrannhet och flexibilitet vilket är egenskaper vi värdesätter.  
 
Du kommer att arbeta dagtid måndag till fredag.
 
Anställningsform:  
Tillsvidareanställning på heltid.
 
Kvalifikationer:  
Legitimerad röntgensjuksköterska/onkologsjuksköterska eller motsvarande. 
 
Personliga egenskaper:   
Vi kommer att lägga stor vikt vid personliga egenskaper och förväntar oss att du är en person som bidrar med engagemang och glädje till vårt team. Du har lätt för att samarbeta, är noggrann och ansvarstagande i ditt arbete. Vi söker dig som är lösningsorienterad, flexibel samt intresserad av teknik och utveckling. För att trivas bör dina grundvärderingar stämma överens med våra – respekt för individen med patienten i fokus.  
 
Vi garanterar mycket kunskap och lärdom, en högintensiv verksamhet där du behövs och gör skillnad samt ett härligt medarbetargäng! Vi arbetar i team och värdesätter en arbetsmiljö där gemenskap, tillit och kompetensutveckling är centralt.  
 
Varmt välkommen med din ansökan!  
 
 
 
Referensnummer:
158426
 
Sista ansökningsdatum:
2019-01-06
 
Fackliga representanter:
Vårdförbundet centra söder, 08-616 10 00 (Växeln)

Kontaktpersoner

Azra Vrazalica
Tel: 08-616 37 75
Till toppen Pil