Gå till innehåll
X

ST-tjänst i Allmän Onkologi

2018-12-06
Stockholms läns landsting, ST-läkare
Onkologiska kliniken vid Södersjukhuset består idag av vårdavdelning, öppenvårdsmottagning, behandlingsavdelning och Kliniska forskningsenheten (KFE) och strålbehandling. Vi behandlar patienter med bröst-, buk- eller urologiska tumörer. På kliniken ges samtliga onkologiska terapier inkluderat radioterapi.  
 
Vår vision på kliniken är att skapa en så smidig vårdprocess som möjligt för varje  
Person. Såväl personal som patienter skall känna trygghet, omtanke och respekt för varje individ. Detta uppnår vi genom hög yrkeskompetens, patienters  
delaktighet i planering av sin behandling och nära teamarbete mellan olika professioner.  
 
 
Om tjänsten  
I tjänsten som ST-läkare ingår bl.a. att undersöka, utreda, bedöma och behandla onkologiska patienter. Du är en viktig del av verksamhetens utveckling och är med och driver utvecklingen framåt. Vi har ett starkt fokus på kvalitet i vården och dess vårdprocesser.  
 
Hos oss får du handledning och det stöd du behöver för att utvecklas i din roll. Vi strävar efter att din utbildning ska bli så givande och ge dig de kunskaper och erfarenheter du behöver för ditt framtida arbete som specialist i onkologi. Kliniken anordnar regelbundna ST-utbildningar.  
 
 
Kvalifikationer och personliga egenskaper  
Du är leg. läkare med ett genuint intresse för onkologi i alla dess former. Att bidra till verksamhetens utveckling ser du som en naturlig del av ditt arbete och du har lätt för att arbeta i team och skapa bra möten med både patienter och kolleger. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.  
 
Anställningsform  
Tillsvidareanställning som ST-läkare inom allmän onkologi. Randutbildning sker ffa på Karolinska universitetssjukhuset. Jourtjänstgöring ingår i anställningen.  
 
 
Sista ansökningsdag: 181212 
 
Kontaktpersoner 
 
Jenny Lundin  
ST-chef, ST-studierektor  
08-616 43 17, 070-695 10 96  
 
Facklig representant  
Camilla Wendt  
08-616 69 25  
 
 
Referensnummer:
158442
 
Sista ansökningsdatum:
2018-12-12
 
Fackliga representanter:
Camilla Wendt, SACO, tel: 08-616 69 25

Kontaktpersoner

Mariann Iiristo
Tel:
Till toppen Pil