Gå till innehåll
X

Sjuksköterska till Infektion/Venhälsan på Södersjukhuset

2018-12-05
Stockholms läns landsting, Sjuksköterska
Infektion/Venhälsan består av en infektionsavdelning med 23 platser samt mottagningen Venhälsan. På mottagningen handlägger vi hiv-infekterade personer, oavsett kön, ursprungsland eller sexuell läggning. Vi har preventionsmottagning avseende STI samt återbesök för infektionspatienter. På vår preventionsmottagning testar, behandlar och följer vi upp sexuellt överförbara infektioner hos män som har sex med män. Ett psykosocialt team arbetar med stödjande samtal samt kontaktspårning. En del av mottagningsverksamheten är involverad i flertalet studier och forskningsprojekt. Infektion/Venhälsan är en av 7 kliniker inom Verksamhetsområde Specialistvård. 
 
Arbetsuppgifter: 
Arbetsuppgifterna på Infektion/Venhälsans mottagning består förutom av sedvanliga arbetsuppgifter på en mottagning som t.ex. blodprovstagning, in blodprovstagning, injektioner, infusioner, telefonrådgivning, också att vara PAS ansvarig för ett antal patienter, samt arbeta på vår Drop In / preventions mottagning med rådgivning och provtagning gällande STI och Hiv hos MSM (män som har sex med män). 
 
Anställningsform: 
Heltid, 40 tim/veckan. Tillsvidareanställning alt. vikariat. Tillträde enligt överenskommelse. 
 
Kvalifikationer: 
Vi söker dig som är leg. sjuksköterska. Du bör ha erfarenhet som sjuksköterska och det är meriterande om du har arbetat på mottagning. 
 
Personliga egenskaper: 
Vi söker dig som är en person med förmåga att arbeta både självständigt och i grupp. Som person vill vi att du är noggrann, strukturerad och flexibel och har en vilja att utveckla både ditt arbete och din roll. 
 
 
Referensnummer:
158456
 
Sista ansökningsdatum:
2018-12-30
 
Fackliga representanter:
Vårdförbundet, Tilde Gray, 08-616 25 31

Kontaktpersoner

Kajsa Flisager
Tel: 08-616-2534
Till toppen Pil