Hoppa till huvudinnehållet
Startsida / Jobba på Sös / Lediga jobb / Position
Besöksregler på Södersjukhuset

För att minska risken för smittspridning av covid-19 gäller särskilda regler för besök på Södersjukhuset. Läs mer.

Sjuksköterskor till Södersjukhuset

2021-05-18
Region Stockholm, Sjuksköterska
Kom och jobba som sjuksköterska på Södersjukhuset, topp tio Sveriges mest attraktiva arbetsgivare 2018 när Sveriges sjuksköterskestudenter väljer! 
 
Vill du göra skillnad för människor som drabbas av alltifrån benbrott till hjärtinfarkter? Vill du ha det stora akutsjukhusets möjligheter men samtidigt den nära, personliga, patientkontakten? Sök sjuksköterskejobb på Södersjukhuset - topp tio Sveriges mest attraktiva arbetsgivare 2018 när Sveriges sjuksköterskestudenter väljer! 
 
Hos oss får du en individuellt utformad introduktion utifrån din kompetens och erfarenhet. Är du nyutexaminerad erbjuder vi dig en trygg start på din karriär genom introduktion och handledning. Som nyutexaminerad så får du även delta i vårt anpassade utvecklingsprogram som kombineras av färdighetsträning, föreläsningar och gruppdiskussioner. För dig som har arbetslivserfarenhet sedan tidigare eller som är specialistsjuksköterska finns det stora möjligheter att använda dina kunskaper inom många olika vårdområden hos oss.  
 
Vi kan erbjuda dig en attraktiv och utvecklande arbetsplats centralt belägen i Stockholm med mycket med bra kommunikationer. Vi har möjlighet till fri friskvård i fina träningslokaler. Södersjukhuset erbjuder även en trevlig personalmatsal, uppskattade after-works och anordnar löpande andra sociala arrangemang.  
 
Vi söker sjuksköterskor och specialistsjuksköterskor till flera av våra verksamhetsområden. Kontakta gärna vår rekryterare, Nancy Skohg, om du vill ha mer information kring ett specifikt verksamhetsområde. Välkommen med din ansökan! 
 
Arbetsuppgifter:  
I din roll som sjuksköterska på vårdavdelning planerar, leder och utför du omvårdnadsarbete. Vi arbetar tillsammans i tvärprofessionella team. Arbetsuppgifterna är varierande och du har stora möjligheter att påverka och kontinuerligt utvecklas. Vi är mycket positiva till om du är intresserad av vidareutbildning och forskning. Vi lägger stor vikt vid att utveckla vår verksamhet genom våra medarbetare. I dina arbetsuppgifter ingår därför att arbeta med förbättringar från idé till genomförande.  
 
Anställningsform:  
Vi erbjuder tillsvidareanställningar och vikariat. Heltid/Deltid. Natt/Dag-Kväll/Treskift. Vi går igenom ansökningar och kallar till intervju löpande.
 
Kvalifikationer:  
Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska.  
Svenskkunskaper motsvarande minst nivå C1. 
 
Personliga egenskaper:  
• Ödmjuk och bemöta människor med respekt. 
• Intresserad av att bidra med din kunskap och entusiasm.  
• Du förenar självständigt arbete med god förmåga att samarbeta.  
• Positiv och ser möjligheter till utveckling inom verksamheten. 
 
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. 
 
Information om tjänsten lämnas av: 
Rekryterare Nancy Skohg 
tel: 08-616 30 00 
 
Övrig information:  
Södersjukhuset tillämpar registerkontroll före beslut om anställning. 
 
 
 
 
 
Referensnummer:
159725
 
Sista ansökningsdatum:
2021-08-08
 
Fackliga representanter:
Vårdförbundet Centra Söder: 070-484 33 10

Kontaktpersoner

Nancy Skohg
Tel: 08-616 30 00
Susanna Larsson
Tel: 08-616 16 58