Gå till innehåll
X

Projektledare Medicinsk Teknik, Södersjukhuset

2018-12-20
Region Stockholm, Medicinteknisk ingenjör/medicintekniker
Södersjukhuset – ett akutsjukhus mitt i Stockholm, är hela livets sjukhus där vi med hög kompetens och bra samarbete strävar efter att vara Sveriges ledande akutsjukhus. På Södersjukhuset bedrivs även en omfattande klinisk forskning och utbildning. För oss är det viktigt att kombinera det stora sjukhusets möjligheter med den nära, personliga patientkontakten och se till att leva upp till våra ledord: ”för patienten - med patienten”. 
Läs gärna mer om oss på www.sodersjukhuset.se 
 
 Utveckla och projektleda vår medicintekniska verksamhet mot framtidens hälso- och sjukvård! 
 
Vi söker nu en projektledare till Medicinsk Teknik.   
Medicinsk Teknik med våra 25 ingenjörer arbetar med service och underhåll av medicinteknisk utrustning och support till verksamheter inom medicinsk bild, operation, fysiologi, akuten, kardiologi med flera.   
Vi har helt nya lokaler i anslutning till den nya behandlingsbyggnaden som står färdigt i början på 2020 med 24 nya operationssalar, ny akutmottagning och ny sterilverksamhet.  
Medicinsk Teknik står inför verksamhetsanpassning då sjukhuset strävar efter att genomföra planen för framtidens hälso- och sjukvård. Vi vill att du är delaktig i det förändringsarbetet. 
 
Arbetsuppgifter: 
Som projektledare ansvarar du för att driva och följa upp projekt som är till nytta för Medicinsk Teknik och Södersjukhuset. Du leder och fördelar arbetet i projekten som är av utvecklande och strukturerande karaktär. Din uppgift är också att fånga upp behov av utveckling och förbättring, beskriva dessa och ta initiativ till nya projekt. Rollen är bred och operativ då den medicintekniska avdelningen har ett omfattande och föränderligt uppdrag. Medicinsk teknik har idag beskrivna processer för underhåll, användarstöd och anskaffning där användarstöd fått ett alltmer utökat fokus och ofta genomförs i projektform. Förutom projekt kommer du också att leda och genomföra uppdrag och utredningar initierade av Medicinsk Teknik.  
 
Kvalifikationer 
Vi söker dig som har ett stort intresse för projektledning och medicinsk teknik. Du har god förmåga att driva, kommunicera och skapa samförstånd. Du ska kunna ansvara för och rapportera ekonomi, kvalitet och resurser i projekteten. 
Vi tror att du har erfarenhet av projektledning sedan tidigare men viktigast är att du har intresse och fallenhet för målstyrning och ledarskap. Har du kunskaper och vana inom produktionsdatabasen Medusa är det en fördel. 
Du bör ha relevant högskoleutbildning och erfarenhet av medicintekniskt arbete med inriktning mot service och teknisk support. 
 
Personliga egenskaper 
Du vill vara med och påverka utfallet av de förändringar som krävs i dagens hälso- och sjukvård. 
För att nå framgång i detta arbete är du resultatinriktad och drivande. Du är kommunikativ, lyhörd och bygger goda relationer. Du har förmågan att leda arbetet utifrån tydliga mål, strategier och med patientnyttan i fokus. 
Som person är du bra på att lyssna och föra fram ett budskap, du har lätt att uttrycka dig i tal och skrift. Du är relationsskapande och trivs när du samverkar med andra. Ditt intresse, din drivkraft och kommunikationsförmåga kommer att ha betydelse för resultatet. 
Du arbetar utifrån Södersjukhusets värdegrund med ett patient- och kundperspektiv. 
 
Anställningsform 
Visstidsanställning 2 år med möjlighet till förlängning/tillsvidareanställning. Tjänstgöring dagtid mån – fre 40,00 tim/vecka, flextid 
 
Information via mail: 
git.eliasson@sll.se 
 
 
Referensnummer:
159766
 
Sista ansökningsdatum:
2019-01-31
 
Fackliga representanter:
Vision Direkt
Till toppen Pil