Gå till innehåll
X

Överläkare/Biträdande överläkare i plastikkirurgi till Bröstcentrum

2019-01-04
Region Stockholm, Specialistkompetenta läkare
Bröstcentrum på Södersjukhuset är ett av landets största Bröstcentrum med verksamhet inom bröstkirurgi och bröstrekonstruktiv kirurgi. Vi har utökat vår verksamhet de senaste åren och söker därför ytterligare en plastikkirurg till vårt team. I vårt uppdrag ingår också malignt melanom.  
 
Vi söker dig som är specialistkompetent inom plastikkirurgi med stort intresse för bröstrekonstruktiv verksamhet gärna med mikrokirurgisk erfarenhet och dokumenterat forskningsintresse.  
 
Bröstcentrum kirurgi består av ett team av 13 läkare varav två plastikkirurger, kontaktsjuksköterskor, medicinska sekreterare och undersköterska som sköter bröstsjukdomar och malignt melanom.  
 
Vi står inför stora spännande utmaningar och vi arbetar kontinuerligt med att vidareutveckla oss och du kommer att bli en del av den utvecklingen. Vi har ett nära samarbete med mammografi, nuklearmedicin, onkologi och patologi.  
 
Vi erbjuder ett självständigt och utåtriktat arbete med ett gott kamratskap. Vi välkomnar dig som vill vara med och utveckla arbetet inom Bröstcentrum tillsammans med oss  
 
Vi bedriver mottagningsverksamhet för patienter med benign och malign bröstsjukdom samt malignt melanom.  
 
Vi utför all form av bröstkirurgi, onkoplastikkirurgi, primära och sekundära bröstrekonstruktioner med protes samt lambåkirurgi. Vidare ansvarar vi för kirurgisk behandling av malignt melanom inom bål och extremiteter. Under 2019 kommer vi att flytta in i nya moderna operationslokaler.  
 
På enheten bedrivs även patientnära forskning.  
 
Vi har ett prestigelöst samarbetsklimat mellan alla yrkeskategorier. Vår strävan är att utveckla arbetet genom en öppen och ömsesidig dialog. För oss är det viktigt att trivas på jobbet! För att lyckas i rollen har du en mycket god förmåga att jobba i team, du är relationsskapande och har lätt för att kommunicera.  
 
Anställning  
Det är en tidsbegränsad anställning under 1 år med stor chans till förlängning och en tillsvidareanställning.  
 
Vid frågor om tjänsten kontakta rekryterande Sektionschef/överläkare Fuat Celebioglu 08 616 18 22.  
 
Skicka in din ansökan så snart som möjligt! Välkommen till oss på Södersjukhuset!  
 
Referensnummer:
160016
 
Sista ansökningsdatum:
2019-02-12
 
Fackliga representanter:
Klara Strömberg, Läkarföreningen
Till toppen Pil