Gå till innehåll
X

Process-sjuksköterska inriktning forskning, Södersjukhuset

2019-01-08
Region Stockholm, Sjuksköterska

Verksamhetsområde (VO) Kardiologi står inför en spännande utveckling och vi söker dig som är redo att tänka nytt och vill vara med på vår förändringsresa. Är du specialistsjuksköterska i kardiologisk omvårdnad och vill vara med och bidra till en fortsatt utveckling av VO Kardiologi som ett centrum för klinisk forskning? Då är du den vi söker!  

Vi erbjuder dig en attraktiv och utvecklande arbetsplats centralt belägen i Stockholm med bra kommunikationer. Du erbjuds en individuellt anpassad inskolning och kompetensutveckling, ett givande och utvecklande uppdrag som också öppnar upp för spännande karriärmöjligheter. Vidare kommer du få arbeta tillsammans med kompetenta och trevliga arbetskamrater. Du ges även möjlighet till gratis träning i fina träningslokaler.  

Arbetsuppgifter:

Ditt uppdrag som specialistsjuksköterska kommer bestå i att:  
  • organisera såväl uppdragsforskning som akademiskt initierade studier  
  • tillsammans med ansvarig prövare och uppdragsgivare praktiskt genomföra studier enligt ovan  
  • bistå verksamheten och övriga sjukhuset i Good Clinical Practice (GP)  

Anställningsform:

Tillsvidareanställning som specialistsjuksköterska på Verksamhetsområde Kardiologi, 40 timmar/vecka (kontorstid).

Kvalifikationer:

Du är legitimerad sjuksköterska med specialistsjuksköterskeexamen i kardiologisk omvårdnad och minst 5 års erfarenhet inom yrket. Meriterande är erfarenhet av arbete med uppdragsforskning. 

Personliga egenskaper: 

I din roll som specialistsjuksköterska har du en naturlig förmåga att samverka och kommunicera på alla nivåer, såväl intern som externt. Vidare ser vi att du har en god strategisk och analytisk förmåga.  
Du är pedagogisk och har ett genuint intresse av att dela med dig av dina kunskaper. Du är lugn, trygg, välorganiserad och agerar på ett sätt som skapar förtroende. Det är viktigt att du kan vara både stödjande och tydlig samt att du har förmåga att leda och engagera dina kollegor i arbetet för en god och säker vård.  
Slutligen har du också en drivkraft som gör att du kan driva förändrings- och utvecklingsarbete och vara en inspirationskälla för alla yrkeskategorier.   

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Vi kommer löpande att gå igenom ansökningarna och kan komma att kalla till intervju innan sista ansökningsdag. Varmt välkommen in med din ansökan!
 
Referensnummer:
160082
 
Sista ansökningsdatum:
2019-01-22
 
Fackliga representanter:
Vårdförbundet, vxl. 08-616 13 03

Kontaktpersoner

Per Tornvall
Tel: 08-616 30 36
Till toppen Pil