Gå till innehåll
X

Undersköterskor för sommarjobb till vo Kirurgi, Södersjukhuset

2019-01-23
Region Stockholm, Undersköterskor
Studerar du till sjuksköterska termin 4, är läkarstudent termin 5 eller utbildad undersköterska och söker sommarjobb?  Just nu söker vi på Kirurgen undersköterskor till alla våra vårdavdelningar, under maj-september. 
 
Södersjukhuset är ett akutsjukhus mitt i Stockholm. Vår klinik har lokaler på Södermalm med utsikt över Årstaviken och nära till bra kommunikationer. Vi är hela livets sjukhus där vi med hög kompetens och bra samarbete strävar efter att vara Sveriges ledande akutsjukhus. 
 
Om jobbet 
Som undersköterska kommer du bl. a. att jobba med: 
 
•Patientomvårdnad och mobilisering 
•Sårvård 
•Operationsförberedelse 
 
Du kommer att vara en del av ett ambitiöst och inspirerande team med enhetsledare, sjuksköterskor, undersköterskor, läkare, medicinsk sekreterare och bemanningsassistent. Vi har ett prestigelöst samarbetsklimat mellan alla yrkeskategorier. Vår strävan är att utveckla arbetet genom en öppen och ömsesidig dialog för patientens bästa och för oss är det viktigt att trivas på jobbet!
 
Läs mer om våra fyra vårdavdelningar här: 
 
Avdelning 36 är en akut/trauma och allmänkirurgisk avdelning med mycket snabb genomströmning av patienter och korta vårdtider. Den elektiva kirurgin hos oss är främst bukväggskirurgi. Avdelningen har 24 vårdplatser och man arbetar i tre-skift. Du arbetar i vårdteam, där läkare, sjuksköterskor och undersköterskor ingår. 
 
Avdelning 56 vårdar patienter med sjukdomar i övre mag- och tarmkanalen, t ex magsäck, gallblåsa eller bukspottkörtel. Planerade operationer är i huvudsak galloperationer, endoskopiska undersökningar och överviktskirurgi. Avdelningen har 24 vårdplatser och man arbetar i tre-skift.
 
Avdelning 57 har inriktning kärl- och bröstcancerpatienter samt allmänkirurgi. Verksamheten kännetecknas av hög produktion och ett aktivt utvecklingsarbete. Avdelningen har 24 vårdplatser och individuellt schema (dagar, kvällar och helger).
 
Avdelning 67 har inriktning kolorectal cancer, inflammatoriska sjukdomar, divertikel sjukdomar och proktologi. Man arbetar enligt ERAS-modellen. Avdelningen bedriver också ett aktivt utvecklingsarbete. Avdelningen har 23 vårdplatser och individuellt schema (dagar, kvällar, helger).
 
Vi söker dig som
 
•Studerar till sjuksköterska termin 4, är läkarstudent termin 5 eller utbildad undersköterska 
•Du kan jobba dag, kväll och helg samt är tillgänglig hela sommaren 
•Meriterande om du har arbetslivserfarenhet inom vården 
 
Vi ser gärna att du har möjlighet att jobba natt vid något tillfälle och att det finns ett intresse av att jobba extra hos oss i höst. För att lyckas i rollen tror vi att du har mycket energi och en vilja att jobba med förändringsarbete. Vidare är du: 
 
•Duktig på att snabbt skapa nya relationer med patienter och kollegor 
•Ditt medarbetarskap präglas av en öppen och rak kommunikation 
•Hos dig finns en god och ödmjuk attityd och du har ett stort lösningsfokus 
 
Anställning 
Tidsbegränsad anställning som undersköterska under sommaren. Individuellt schema och individuell lönesättning. 
 
Vid frågor om tjänsten kontakta våra vårdenhetschefer Birgitta Sandholm/Lotten Elhgolm avd 56 tel: 08 616 12 56, Agneta Strååt-Gissberg avd 36 tel: 08-616 12 36, Elisabeth Odö avd 57 tel: 08 616 24 17, Michael Stolt 08-616 12 67.
 
Välkommen till oss på Södersjukhuset, vi ser fram emot din ansökan! 
 
Referensnummer:
160408
 
Sista ansökningsdatum:
2019-02-28
 
Fackliga representanter:
Rolf Nissen, Kommunal, 08 616 10 00
Till toppen Pil