Gå till innehåll
X

Barnmorska med uppdrag som Adjungerad Klinisk Adjunkt (AKA) till BBSÖS

2019-02-18
Region Stockholm, Barnmorskor
SÖS är hela livets sjukhus. För oss är det viktigt att det stora sjukhusets möjligheter kombineras med det nära personliga mötet. Vi arbetar personcentrerat och i tvärprofessionella team. På BB SÖS föds närmre 8000 barn per år och vi erbjuder bas- och högspecialiserad vård för blivande och nyblivna föräldrar i Stockholm.  
Nu söker vi dig som är intresserad av att kombinera ett arbete inom förlossningsvården med ett uppdrag som adjungerad klinisk adjunkt (AKA). Uppdragets omfattning är på 50 % och handlar om att stärka kvaliteten under barnmorskestudentens verksamhetsförlagda studietid.  
Är du barnmorska och har ett brinnande intresse för handledning och utbildningsfrågor är du den vi söker!  
 
Arbetsuppgifter  
Som barnmorska på BBSÖS erbjuds du ett omväxlande och stimulerande arbete med möjlighet att rotera i din tjänst mellan BB och förlossningsavdelning. Vi arbetar aktivt med förbättringsarbeten och arbetar teambaserat.  
I uppdraget som AKA ingår bland annat att planera inför och introducera studenter inom BBSÖS. Du kommer att fungera som stöd både för studenter och yrkeshandledare och även att samverka till utveckling av interprofessionellt lärande. I din roll som AKA är du samarbetspartner och kontaktperson till lärosätets adjunkt/lektor. Du samverkar med ansvarig lektor/adjunkt vid kliniska examinationer och vid mitt- och slutbedömningar.  
 
Kvalifikationer  
Legitimerad barnmorska med magisterexamen. Högskolepedagogisk utbildning motsvarande 7,5 p är meriterande.  
Vi söker dig som alltid sätter kvinnan och familjen först och ser till helheten.  
Du har ett öppet och positivt förhållningssätt till dina kollegor och vill utveckla vården för den blivande och nyblivna familjen på BBSÖS.  
 
Anställningsform  
Tillsvidareanställning heltid som barnmorska med tidsbegränsat uppdrag på två år som AKA. Uppdragets omfattning som AKA är på 50 % av en heltidsanställning. AKA-uppdraget kombineras med 50% kliniskt arbete inom verksamheten.  
 
Information om tjänsten lämnas av:  
Vårdchef Eva Jansson  
tel: 08-616 37 50, alt 070-160 73 18  
 
Fackliga företrädare:  
Vårdförbundet Centra Söder tel: 070-484 33 10  
 
Vid anställning begärs utdrag från belastnings- och misstankeregistret enligt Södersjukhusets praxis.  
 
Välkommen med din ansökan!  
 
Referensnummer:
160793
 
Sista ansökningsdatum:
2019-03-03
 
Fackliga representanter:
Vårdförbundet Centra Söder tel: 070-484 33 10
Till toppen Pil