Gå till innehåll
X

Undersköterskor till intensivvården med viss tjänstgöring på postop

2019-02-05
Region Stockholm, Undersköterskor
Verksamhetsområde (VO) anestesi och intensivvård står inför en spännande utveckling och förändring då vi under hösten 2019 flyttar in i nya lokaler med vår postoperativa verksamhet. Vi söker dig som vill arbeta en viss del av din tjänstgöring på vår postoperativa enhet med specifika tjänstgöringsuppgifter.  
 
IVA på Södersjukhuset är en allmän intensivvårdsavdelning och erbjuder intensivvård av hög kvalitet till samtliga verksamhetsområden inom sjukhuset. Vi har 10 intensivvårdsplatser, på avdelningen vårdas patienter med svikt i, ett eller flera, vitala organ, både vuxna och barn. Vi arbetar i tvärprofessionella team med stort fokus mot personcentrerad vård och arbetar kontinuerligt med förbättringsarbeten vilket gjorde att vi 2018 fick utmärkelsen årets IVA.  
 
Den postoperativa verksamheten på Södersjukhuset är en del av verksamhetsområde anestesi och intensivvård. I den nya byggnaden kommer det att finnas 47 postoperativa platser fördelat på två plan. Varav vi kommer att bemanna ett plan som har dygnet runt verksamhet. Vi servar i huvudsak kirurg-, ortoped-, urologi- och kvinnokliniken. I vårt dagliga arbete utgår vi ifrån Södersjukhusets värdegrund: respekt för individen, patienten först, samhällsansvar samt undviker slöseri.  
 
Arbetsuppgifter:
• Omvårdnad av svårt sjuka intensivvårdspatienter  
• Omvårdnad av nyopererade patienter  
• Handhavande av medicinskteknisk utrustning  
• 30 % av din tjänstgöringstid är specifika arbetsuppgifter på postop och med bestämda arbetspass. Du ansvarar för koordineringen av patientflödet mellan operation och postop.  
 
Anställningsform:  
Tillsvidareanställning som undersköterska på intensivvård och postop, dag-, kväll- och helgtjänstgöring, heltid 37,0 tim./v. Tjänsten innebär 30 % avsatt arbete mot specifika arbetsuppgifter på postop. Reducerad helg och kvällstjänstgöring kan diskuteras utifrån uppdraget.  
 
Kvalifikationer:  
Du är utbildad undersköterska med inriktning mot akutsjukvård med minst 2 års erfarenhet av akutsjukvård. Du har god datorvana och trivs med att arbeta i komplexa IT-system. Du talar och skriver svenska obehindrat och har förmåga att hantera flera arbetsuppgifter samtidigt då arbetet kräver det.  
 
Personliga egenskaper:  
I din roll som undersköterska har du en naturlig förmåga att samverka och kommunicera på alla nivåer, såväl internt som externt. Du trivs med att arbeta inom akutsjukvården och du värderar ett arbetsklimat med gott samarbete och anser att det är viktigt att bidra till förändrings- och förbättringsarbete med patientens bästa i fokus. Vi söker dig som är empatisk och professionell samtidigt som du samverkar och tar ansvar i din yrkesroll.  
 
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.  
 
Vi kommer löpande att gå igenom ansökningarna och kan komma att kalla till intervju innan sista ansökningsdag. Varmt välkommen med din ansökan!  
 
 

 
Referensnummer:
160888
 
Sista ansökningsdatum:
2019-02-24
 
Fackliga representanter:
Kommunal: Barbro Ekholm 08-616 18 59

Kontaktpersoner

Thorleif Rosander
Tel: 08-616 22 37
Anna Kewenter Hedencrona
Tel: 08-616 2414
Till toppen Pil