Gå till innehåll
X

Barnmorska/sjuksköterska till Gynmottagningen Södersjukhuset

2019-02-06
Region Stockholm, Barnmorskor
 Kvinnosjukvården på Södersjukhuset har en omfattande verksamhet med omkring 650 medarbetare. Inom den gynekologiska verksamheten behandlas kvinnor med gynekologiska sjukdomar. Vi har en egen operationsavdelning med tillhörande vårdavdelning, en gynekologisk akutmottagning, akutmottagning för våldtagna (AVSÖS), gynmottagning och abortmottagning. Inom förlossningsvården ryms hela vårdkedjan från mödravård till eftervård. Aktiv forskning bedrivs inom våra verksamheter och vi har ett omfattande utbildningsuppdrag.  
 
Vi söker dig, barnmorska eller sjuksköterska som vill vara en del av vårt tvärprofessionella team, där alla yrkeskategorier lär av varandra. Du vill arbeta med gynekologiska patienter i en avancerad och högspecialiserad vårdmiljö. Vi vårdar patienter med gynekologiska diagnoser som t.ex. endometrios, vulva- bäckenbotten- och inkontinensproblematik och AMEL, en särskild mottagning för omskurna kvinnor.  
 
Arbetsuppgifter:  
Arbetet innebär varierande arbetsuppgifter, Du har bland annat huvudansvar för omvårdnaden av patienter före, under och efter polikliniska operationer. Patientundervisning, rådgivning i TeleQ och bokningar i Take Care, planering inför besök, preventivmedelsrådgivning och cellprovtagning.  
 
Personliga egenskaper:  
Du är en ödmjuk och bemöter människor med respekt. Du förenar självständigt arbete med god förmåga att samarbeta. Positiv och ser möjligheter till utveckling inom verksamheten  
 
Kvalifikationer:  
Leg barnmorska eller sjuksköterska och har helst några års erfarenhet av arbete inom yrket. Erfarenhet inom området gynekologi är meriterande.  
 
Anställningsform:  
Heltid, ej helger eller röda dagar. Tillsvidareanställning.  
 
Vid behov ingår även tjänstgöring på andra enheter inom kliniken.  
 
Information om tjänsten lämnas av:  
Vårdenhetschef Eneli Salomonsson tel: 0725-99 37 85  
 
Fackliga företrädare:  
Vårdförbundet Centra Söder tel: 070-484 33 10  
 
Vid anställning begärs utdrag från belastnings- och misstankeregistret enligt Södersjukhusets praxis.  
 
Välkommen med din ansökan!  
 
Referensnummer:
160940
 
Sista ansökningsdatum:
2019-02-28
 
Fackliga representanter:
Vårdförbundet Centra Söder tel: 070-484 33 10

Kontaktpersoner

Eneli Salomonsson
Tel: 072-599 3785
Till toppen Pil