Gå till innehåll
X

Välkommen att sommarvikariera hos oss på Internmedicin!

2019-04-10
Region Stockholm, Sjuksköterska
Vad är väl en kall grillkväll bland knott och mygg eller en tur till ett blåsigt havsbad att jämföra med att sommarvikarierar på Internmedicin och tillsammans göra skillnad för andra människors liv?
 
Södersjukhuset är ett akutsjukhus mitt i Stockholm. Vår klinik har lokaler på Södermalm med utsikt över Årstaviken och nära till bra kommunikationer. Södersjukhuset erbjuder friskvårdstimme, friskvårsbidrag, gratis träning på vårt egna Hälsoteam och tillgång till en personalmatsal med fantastisk utsikt och bra priser. Vi är hela livets sjukhus där vi med hög kompetens och bra samarbete strävar efter att vara Sveriges ledande akutsjukhus.  
 
Skippa den brända grillmaten och det blåsiga havsbadet, kom och jobba med oss!   
 
Arbetsuppgifter:  
Som sjuksköterska hos oss får du ett stimulerande och omväxlande arbete på Sveriges största internmedicinska klinik. Här vårdas patienter med många olika medicinska diagnoser vilket ger dig ett arbete med goda möjligheter att utvecklas och bredda dina kunskaper. Vi erbjuder dig en introduktion som är anpassad efter just dina önskemål och behov samt en kompetensstege att utvecklas i. För oss är det viktigt att du trivs!  
 
Vill du få chansen att arbeta tillsammans med någon av våra proffsiga omvårdnadsledare på AVA? Perfekt för dig som önskar inspireras och lära av erfarna och kompetenta kollegor.  
 
Eller vill du hellre vara med på några av våra 5 500 undersökningar per år som genomförs i Endoskopiskt centrums nyrenoverade lokaler?  
 
Om inte det känns tillräckligt lockande har vi också landets största medicinmottagning där det bedrivs öppenvård inom alla våra medicinska specialitetsområden. Är du ute efter en dagtjänst är detta stället för dig!  
 
Är du nyfiken på vad våra andra avdelningar har att erbjuda, läs gärna mer på vår hemsida.
Oavsett vad du fastnar för vill vi gärna träffa dig. Berätta om dina önskemål och vi ska göra allt för att hjälpa dig att hitta den avdelning som passar just dig!  
AVA, Stroke/Neurolog (NAVE + avd.81) i, Gastroenterologi/Hepatologi (avd.83), Lung/Allergi (avd.82), Diabetes/Endokrinologi och Hematologi (avd.80 + avd.23).
 
Kvalifikationer:  
Legitimerad sjuksköterska.  
Meriterande med erfarenhet av arbete inom akutsjukvården.  
 
Anställningsform:  
Sommarvikariat med chans till förlängning, vi kan även erbjuda tillsvidareanställningar till rätt kandidat.  
 
Information om tjänsten lämnas av:  
Peter Blomberg, Vårdenhetschef  
Tel: 08-616 31 75  
 
Rose-Marie Moberg
Tel: 073-688 06 57 (mån & tors)  
Fackliga företrädare:  
Vårdförbundet centra söder  
Tel: 070-484 33 10  
 
 
 
 
Referensnummer:
161066
 
Sista ansökningsdatum:
2019-04-28
 
Fackliga representanter:
Vårdförbundet centra söder

Kontaktpersoner

Peter Blomberg
Tel: 08-616 3175
Till toppen Pil