Gå till innehåll
X

Erfaren undersköterska till ny tjänst på strokeavdelning!

2019-03-07
Region Stockholm, Undersköterskor
Varje år drabbas ca 30 000 personer i Sverige av stroke där varje sekund är avgörande för hur mycket livet för den drabbade kommer påverkas. Vill du vara med att rädda hjärnan?  
 
Nu utökar vi vår verksamhet med en helt ny trombolyssal för övervakning av patienter som genomgår trombolysbehandling. Vi vill därför stärka upp teamet med en erfaren undersköterska som vill vara med och bedriva högklassig akutsjukvård.
 
Låter det här som jobbet för dig?  
 
Arbetsuppgifter:  
Här på Strokeenheten är vi med patienten hela vägen från det att ambulansen kör in i akutrummet. Som undersköterska har du en betydelsefull och viktig roll i att säkerställa våra patienters basala omvårdnadsbehov. Arbetet innebär både övervakning av patienter på trombolyssalen samt sedvanliga undersköterskeuppgifter i en miljö med korta vårdtider.
Vi vill erbjuda dig ett stimulerande och utvecklande arbete där du i nära samarbete med teamet gör stor skillnad för andra människor. För att du ska känna dig trygg i din yrkesroll kommer du att få utbildning i både strokekompetens och övervakning av trombolysbehandling.
 
Välkommen med din ansökan!
 
Anställningsform:  
Tillsvidare, önskeschema (3-skift)  
 
Din bakgrund:  
Vi söker dig som är utbildad undersköterska. Krav för tjänsten är att du har erfarenhet av arbete inom akutsjukvård samt erfarenhet av arbete på en strokeenhet/avdelning.   
 
Personliga egenskaper:  
Som person är du trygg, ödmjuk och bemöter människor med respekt. För att rädda hjärnan är det särskilt viktigt att insatserna är snabba och det ställer höga krav på väl fungerande samarbete bland oss som arbetar på avdelningen. Du samarbetar därför bra i team samtidigt som du har förmåga att prioritera och arbeta självständigt. Du sätter alltid patienten först och vill vara med att utveckla omvårdnaden för våra strokepatienter.  
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.  
 
Vi erbjuder dig:  
* en individanpassad introduktion där du under handledning successivt skolas in i ditt arbete  
* ett stimulerande och omväxlande arbete  
* engagerade kollegor och ett trivsamt arbetsklimat  
* friskvårdstimme med tillgång till eget gym
 
Information om tjänsten lämnas av:  
Vårdenhetschef Irina Ekstrand  
Mail: irina.ekstrand@sll.se 
 
Facklig företrädare:  
Kommunal
Tel: 08-616 16 83  
 
Övrig information:  
Urval och intervjuer kommer att ske löpande under ansökningsperioden. Ansökningar som inte är fullständiga med både CV och personligt brev kommer ej att tas i beaktning.
 
 
Referensnummer:
161506
 
Sista ansökningsdatum:
2019-03-24
 
Fackliga representanter:
Kommunal

Kontaktpersoner

Irina Ekstrand
Tel:
Till toppen Pil