Gå till innehåll
X

Sommarvikarier för våra undersköterskor på SÖS Akuten sökes!

2019-02-28
Region Stockholm, Undersköterskor
Är du sjuksköterskestuderande som klarat av termin 4 till sommaren 2019 eller har du en undersköterskeutbildning sedan tidigare?
 
Hos oss jobbar vi i tvärprofessionella team med patienten i centrum. Som undersköterska bidrar du med värdefull kompetens så att varje patient omhändertas på bästa möjliga sätt.
 
Arbetsuppgifter: 
Sedvanliga arbetsuppgifter för undersköterskor med riktat fokus på basal omvårdnad, provtagning samt kontroller av vitalparametrar. Undersköterskan utgör en mycket viktig del i omvårdnaden och behandlingen av patienten och ingår i teamet tillsammans med sjuksköterska och läkare i varje modul.
 
Anställningsform: 
Vikariat under semesterperioden juni – augusti 2019 med minst 6 veckors tjänstgöring i perioden. Inskolning sker tillsammans med erfaren undersköterska.
Möjlighet till timanställning innan och efter semesterperioden finns.
 
Kvalifikationer: 
Sjuksköterskestuderande som gått klart termin 4 med genuint intresse av att lära sig mer kring omvårdnad och behandling av den akut sjuka patienten. Meriterande är undersköterskeutbildning/erfarenhet sedan tidigare men inget krav.
 
Personliga egenskaper: 
Vi förväntar oss att du har ett intresse och en nyfikenhet för akutsjukvård. Du behöver vara kapabel till att prioritera och omprioritera dina arbetsuppgifter, vara beredd på det oväntade, bidra med prestigelöshet och en glädje att arbeta med människor i olika situationer. Du måste vara en lagspelare, ha förmåga att hantera stress och en tidvis hög arbetsbelastning. Kunna ge ett gott bemötande och kunna se individen bakom patienten och närstående i korta och intensiva möten är ett måste.
Vi sätter alltid stor vikt vid personlig lämplighet när vi tillsätter våra tjänster.
 
 
Välkommen med din ansökan!
 
 
 
Referensnummer:
161575
 
Sista ansökningsdatum:
2019-03-31
 
Fackliga representanter:
Kommunal

Kontaktpersoner

Annelie Drevstam-Norling
Tel: 08-616 2106
Till toppen Pil