Gå till innehåll
X

Kom och jobba med oss på AVA!

2019-03-08
Region Stockholm, Sjuksköterska
Är du intresserad av att få en bred medicinsk kompetens och arbeta i en omväxlande och utvecklingsinriktad miljö där vi tillsammans skapar framtidens sjuksköterskeorganisation?
Då är kanske jobbet som sjuksköterska på Akutvårdsavdelningen är någonting för dig!
Välkommen till ett arbete där ingen dag är den andra lik och där du gör stor skillnad för andra människor!  
 
Arbetsuppgifter  
Som sjuksköterska på AVA arbetar du med akut korttidsvård. Våra patienter har ofta oklara diagnoser vilket kräver fortlöpande observationer, noggrann övervakning samt hög omvårdnadskvalitet. Här ges du en möjlighet att arbeta mycket självständigt, samt får tillfälle att använda dig av dina goda medicinska kunskaper och förmåga till samarbete och flexibilitet.  
 
På AVA arbetar vi för att ständigt utvecklas! Exempelvis har vi för att bedriva den vård som efterfrågas nu startat upp en övervakningssal där vi vårdar patienter under ständig övervakning, detta ökar möjligheten till en korrekt diagnos och behandling.  
Vi har även infört en ny specialistsjukskötersketjänsttjänst som fungerar som extra stöd till vårdlagen. Genom denna tjänst ges du möjlighet till nära stöttning vid exempelvis avancerade bedside-bedömningar och bedside-utbildning. Vi strävar efter att både nya och erfarna sjuksköterskor ständigt ska få utvecklas i sin roll.  
 
Kvalifikationer  
Legitimerad sjuksköterska
 
Anställningsform
Tillsvidareanställning samt vikariat med möjlighet till förlängning
 
Personliga egenskaper  
Vi fäster stor vikt vid dina personliga egenskaper, som innebär att du:  
 
• är ödmjuk och bemöter människor med respekt.  
• är utåtriktad och intresserad av att bidra med din kunskap och entusiasm.  
• tar ett stort ansvar för ditt eget arbete och vill vara med att utveckla vård och omvårdnad.  
• är flexibel, strukturerad och har god förmåga att prioritera.  
• ser möjligheter i utmaningar och är intresserad av förändrings- och förbättringsarbete.  
 
För oss är det viktigt med fokus på samarbete, kommunikation och teamarbetet, vi arbetar fortlöpande för att förbättra detta.  
I dina arbetsuppgifter som sjuksköterska lägger vi stor vikt vid patientens behov. För detta krävs god medicinsk kunskap samt omvårdnadskunskap men också god förmåga att samarbeta med övriga yrkesgrupper som är involverade i patientens vård.  
 
Vi erbjuder dig att arbeta i en förändringsinriktad organisation, delta i förbättringsarbeten där dina idéer och din erfarenhet tas tillvara, som en viktig pusselbit för det fortsatta utvecklingsarbetet. Vi arbetar tillsammans i tvärfunktionella team.  
Efter att du kommit in i arbetet finns det möjlighet att önska rotationstjänstgöring eftersom vi inom verksamhetsområdet har många olika medicinska specialiteter.  
 
Information om tjänsten lämnas av  
Kristin Sehlin, Vårdenhetschef
Tel: 08-616 39 69
 
Fackliga företrädare  
Vårdförbundet Centra Söder  
 Tel:070-484 33 10  
 
Övrig information  
Vi erbjuder en attraktiv och utvecklande arbetsplats centralt belägen i Stockholm med bra kommunikationer. Vi har möjlighet till friskvård i fräscha träningslokaler, betald friskvårdstimme samt friskvårdsbidrag.  
 
 
 
 
 
Referensnummer:
161757
 
Sista ansökningsdatum:
2019-03-31
 
Fackliga representanter:
Vårdförbundet Centra Söder

Kontaktpersoner

Kristin Sehlin
Tel: 08-616 39 69
Till toppen Pil