Gå till innehåll
X

Medicinsk sekreterare till Internmedicin, Södersjukhuset!

2019-03-11
Region Stockholm, Medicinsk sekreterare/Läkarsekreterare
Är du medicinsk sekreterare och önskar ett stimulerande och omväxlande arbete med stort eget ansvar? Då kanske det här är jobbet för dig!  
 
På verksamhetsområde Internmedicin värnar vi om en god arbetsmiljö, flexibilitet och tvärprofessionellt samarbete. För att kunna möta utmaningarna i framtidens hälso- och sjukvård arbetar vi därför ständigt för att vara en organisation med fokus på bra ledarskap, god patientsäkerhet, arbetsmiljö och medarbetarskap.  
Välkommen till oss!  
 
Arbetsuppgifter:  
Som medicinsk sekreterare är du en viktig del av verksamheten och arbetar i nära samarbete med kollegor, omvårdnadspersonal och läkare. Du kommer även att arbeta självständigt med varierande arbetsuppgifter såsom journaldokumentation/remisshantering/DRG-registrering i Take Care samt sedvanliga sekreteraruppgifter. Du kommer att arbeta gentemot Internmedicins slutenvård vilket innebär att du tillsammans med våra slutenvårdssekreterare skriver för 7 avdelningar.  
 
Anställningsform:  
Tillsvidareanställning, heltid 39,5 tim/vecka dagtid måndag-fredag.  
 
Kvalifikationer:  
Du är utbildad medicinsk sekreterare med goda kunskaper i det svenska språket och tidigare erfarenhet av Take Care. Genomförd grundkurs i sjukdomsklassificering för medicinska sekreterare (Emendor) är meriterande.  
 
Personliga egenskaper:  
Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper där det är viktigt att du ä flexibel och prestigelös. Hos oss är trivsel på arbetsplatsen jätteviktigt. För att vi ska trivas tillsammans är du ansvarstagande, har god samarbetsförmåga och vill arbeta för enhetens bästa. Du bidrar med ditt positiva engagemang för att verksamheten ska fungera på bästa sätt genom att ge administrativt stöd, vara självständig och ta egna initiativ. Du gillar utmaningar och utvecklingsarbete och kommer gärna med förslag på förbättringsarbete.  
 
Varmt välkommen in med din ansökan!  
 
Kontaktperson:  
Elisabet Åhman Stanley, sekreterarchef
Tel: 08-616 31 09
E-post: elisabet.ahman-stanley@sll.se  
 
Marleena Trusell, enhetsledare
Tel: 08-616 32 66
E-post: marleena.trusell@sll.se  
 
Facklig kontaktperson:
Camilla Frankenstein, Vision
Tel: 08-616 31 96
E-post: camilla.frankenstein@sll.se  
 
Övrig information:  
Södersjukhuset har visionen att vara ”Sveriges ledande akutsjukhus”. För oss är det viktigt att kombinera det stora sjukhusets möjligheter med den nära, personliga patientkontakten. Våra kompetenta och engagerade medarbetare ser till att vi lyckas att leva upp till våra ledord: att sätta patienten först, ha respekt för individen, undvika slöseri och ta samhällsansvar. Södersjukhuset erbjuder friskvårdstimme, friskvårsbidrag och gratis träning hos vårt egna Hälsoteam.  
 
Intervjuer kommer att ske löpande.  
 
 
Referensnummer:
161820
 
Sista ansökningsdatum:
2019-03-24
 
Fackliga representanter:
Vision, Camilla Frankenstein

Kontaktpersoner

Elisabeth Åhman Stanley
Tel: 08-6163109
Till toppen Pil