Gå till innehåll
X

Specialistsjuksköterska inom intensivvård till vår postoperativa enhet på Södersjukhuset!

2019-03-12
Region Stockholm, Sjuksköterskor IVA
Ta chansen att arbeta med oss på vår postoperativa enhet på Södersjukhuset!
 
Under 2019 flyttar vi in i helt nybyggda lokaler och planeringen för det pågår för fullt. Som sjuksköterska på postop kommer du att tillhöra verksamhetsområde Anestesi- & intensivvård. Totalt är vi cirka 385 medarbetare. De största samarbetsklinikerna är verksamhetsområdena kirurgi, ortopedi och därnäst gynekologi med kvinnosjukvård och förlossning. Vi vårdar även barn. Årligen vårdar vi drygt 14000 uppvakningspatienter. Kom och arbeta på hela livets sjukhus med fokus på personcentrerad vård, ”för patienten – med patienten”.  
 
Södersjukhuset är ett akutsjukhus mitt i Stockholm där vi med hög kompetens och bra samarbete strävar efter att vara Sveriges ledande akutsjukhus. På Södersjukhuset bedrivs även en omfattande klinisk forskning och utbildning. För oss är det viktigt att kombinera det stora sjukhusets möjligheter med den nära, personliga patientkontakten. Vi arbetar efter Södersjukhusets värdegrund med respekt för individen, patienten först, samhällsansvar och vi undviker slöseri.  
 
Dina arbetsuppgifter:
Som specialistsjuksköterska kommer du att ha arbetsuppgifter av hög teknisk och omvårdande karaktär. Du arbetar med postoperativ övervakning, behandling av smärta, postoperativa komplikationer och postoperativ optimering. Arbetet utförs i team tillsammans med undersköterskor, specialistsjuksköterskor, läkare och fysioterapeuter och i daglig kontakt med våra samarbetskliniker. Möjlighet att medverka i kvalitetsarbete och vårdutveckling. Vi har schemalagda studiedagar och möjlighet till kompetensutveckling.  
 
Kvalifikationer:
Du är legitimerad specialistsjuksköterska inom intensivvård alternativ anestesi med flera års erfarenhet. Vi erbjuder dig ett individuellt anpassat introduktionsprogram inklusive introduktionsvecka med utbildning.  
 
Personliga egenskaper:
Du har goda kunskaper i omvårdnad, är ansvarsfull, har en god samarbetsförmåga och vill arbeta personorienterat. På Södersjukhuset och vo anestesi & intensivvård arbetar vi aktivt med patientdelaktighet, något vi önskar att du också vill. Du vill och tycker det är viktigt att alla bidrar till en bra stämning på vår arbetsplats.  
 
Anställningsform:
Tillsvidareanställning, tvåskift.
Vi har en arbetstidsmodell med individuell schemaplanering i Heroma. Möjlighet till att även tjänstgöra på intensivvården finns om så önskas. 
 
Varmt välkommen med din ansökan!
 
Information om tjänsten lämnas av:  
Vårdchef Thorleif Rosander Tfn: 08-616 22 37 
Vårdenhetschef Anna Kewenter Tfn: 08-616 2414 
 
Fackliga företrädare:  
Vårdförbundet Hedvig Bruno Tfn: 08- 616 18 80 
Vårdförbundet Charlotta Dickman Tfn: 08- 616 18 80 
 
Övrigt:  
Vi kommer löpande att gå igenom ansökningarna och kan komma att kalla till intervju innan sista ansökningsdag. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.
 
Referensnummer:
161842
 
Sista ansökningsdatum:
2019-04-02
 
Fackliga representanter:
Vårdförbundet Centra Söder 070-484 33 10

Kontaktpersoner

Thorleif Rosander
Tel: 08-616 22 37
Anna Kewenter Hedencrona
Tel: 08-616 2414
Till toppen Pil