Gå till innehåll
X

Undersköterskor/barnsköterskor för sommarjobb till Sachsska barn- och ungdomssjukhuset

2019-03-28
Region Stockholm, Undersköterskor
Är du undersköterska eller barnsköterska och vill jobba på våra neonatalvårdsavdelningar i sommar? Vi söker för både dag- och nattjänstgöring. 
 
Neonatalvårdssektionen vid Sachsska barn- och ungdomssjukhuset söker semestervikarier under sommarperioden.  
Eftersom inskolningstiden är mycket lång är det viktigt att din inskolning kan starta redan under våren. Erfarenhet av barnsjukvård och akutsjukvård är meriterande.  
 
På neonatalvårdssektionen vårdas för tidigt födda barn och nyfödda sjuka barn. Omvårdnaden inbegriper allt från högteknologisk intensivvård till att stödja och uppmuntra amning inför hemgång. Föräldrarna deltar i omvårdnaden av sitt barn under hela vårdtiden som kan variera från några timmar till flera månader. En av dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att få dem att känna sig delaktiga och trygga under vistelsen hos oss. 
 
Neonatalvårdssektionen har 30 vårdplatser jämt fördelade på två avdelningar varav den ena är en familjeavdelning. Vi arbetar med en härlig mix av avancerad vård och ren omvårdnad av nyfödda sjuka eller för tidigt födda barn. 
 
Sachsska barn - och ungdomssjukhuset är en del av Södersjukhuset och vi erbjuder  
akut- och specialiserad vård till barn och ungdomar. Vi är specialister inom barn- och ungdomsmedicin och är stolta över att erbjuda det bästa bemötandet för alla. Vi lyssnar gärna in åsikter som våra unga patienter och deras föräldrar har. FN: s konvention om barnets rättigheter ligger som grund i hela verksamheten. 
 
Vi är en arbetsplats med stark företagskultur som kännetecknas av högt i tak, hög kompetens, rak kommunikation och ett prestigelöst samarbete mellan alla yrkeskategorier. Vår strävan är att ständigt utveckla arbetet genom en öppen och ömsesidig dialog. Många medarbetare är involverade i vår växande forskning. 
 
Södersjukhuset har egna träningslokaler med gym och olika gruppaktiviteter. Vi ligger centralt på Södermalm nära pendeltåg, bussar och tunnelbana. 
 
Anställningsform:
Sommarvikariat. Dagtid: heltid, 37 timmar/vecka. Natt: hel- eller deltid. 
 
Arbetstid:
Dagtid: schemalagd arbetstid (även kvällar och helger). 
Natt: schemalagd arbetstid 
 
Kvalifikationer:
Undersköterska eller barnsköterska. Erfarenhet av barnsjukvård eller annan akutsjukvård är meriterande.. 
 
Fackliga företrädare: 
Förbund: Kommunal 
Telnr: 08-616 16 83 
 
Referensnummer:
162287
 
Sista ansökningsdatum:
2019-05-19
 
Fackliga representanter:
Kommunals expedition, 08-616 16 83

Kontaktpersoner

Monica Vestman
Tel: 08-616 40 98
Till toppen Pil