Gå till innehåll
X

Undersköterska till Urologiska kliniken, Söderjukhuset

2019-04-04
Region Stockholm, Undersköterskor
Södersjukhuset – ett akutsjukhus mitt i Stockholm, är hela livets sjukhus. Södersjukhusets medarbetare har hög professionell kompetens och arbetar i en miljö där sjukvård, forskning, utbildning och utveckling går hand i hand.  
 
Verksamhetsområde Urologi är en bred specialitet som innehåller både benigna och cancerrelaterade sjukdomar och där patienterna är både unga och äldre. På vår vårdavdelning behandlar och vårdar vi både akuta och inplanerade patienter för kirurgi.   
 
Avdelning 65 söker nu dig som undersköterska att ingå i vårt team som arbetar tvärprofessionellt och med inriktning på personcentrerad vård. Varje vårdlag består av en sjuköterska och en undersköterska som tar hand om5-6 patienter.  Under hösten 2019 flyttar vi in i helt nybyggda lokaler.
 
Arbetsuppgifter:  
Sedvanliga arbetsuppgifter som undersköterska på en vårdavdelning. Vi erbjuder dig ett lärorikt och utvecklande arbete samt en individuellt anpassad introduktion.
 
Anställningsform:  
Tillsvidareanställning och vikariat. Tillträde enligt överenskommelse.  
 
Kvalifikationer:  
Vi söker dig som är undersköterska med erfarenhet av akutsjukvård. Det är meriterande om du har erfarenhet av urologi.  
 
Personliga egenskaper:  
Du kommer i ditt arbete att möta många svårt sjuka patienter vilket gör att vi värdesätter en god empatisk förmåga liksom förmåga till ett gott samarbete med alla medarbetare. För att trivas hos oss är du van av att arbeta i team och tycker om att ta egna initiativ.  
 
Referensnummer:
162515
 
Sista ansökningsdatum:
2019-04-28
 
Fackliga representanter:
Kommunal, 08-616 10 00 (växel)

Kontaktpersoner

Nicklas Brännström
Tel: 08-6163899
Till toppen Pil