Gå till innehåll
X

Steriltekniker eller undersköterskor till Steriltekniskt Centrum

2019-04-05
Region Stockholm, Undersköterska steril/Steriltekniker
Vill du arbeta med steriltekniska processer i en teknikintensiv, innovativ och modern arbetsmiljö? Välkommen med din ansökan till oss på Steriltekniskt Centrum på Södersjukhuset!
 
Steriltekniskt Centrum är en serviceverksamhet med fokus på sterilgodshantering och materialförsörjning till olika avdelningar, främst operationsverksamheten på Södersjukhuset. Från våren 2019 bedriver vi vår verksamhet i helt nya lokaler med modern, effektiv teknisk utrustning som ger förutsättning för rationella flöden och arbetsprocesser med hög kvalitet och bra arbetsmiljö. Hos oss på Steriltekniskt Centrum är vi ca 45 härliga medarbetare; undersköterskor, steriltekniker, försörjningstekniker och operationssjuksköterskor.  
 
Vi kan erbjuda dig en attraktiv och utvecklande arbetsplats centralt belägen i Stockholm med mycket med goda kommunikationer. Vi ger dig möjlighet till fri friskvård i fina träningslokaler med gym, gruppaktiviteter och tillgång till sjukgymnast. 
 
Arbetsuppgifter:  
Steriltekniskt Centrums uppdrag är att sterilisera instrument till operationsavdelningar på Södersjukhuset samt till externa kunder utanför sjukhuset. Du kommer att arbeta med processer kring sterilisering av operationsinstrument, disk/desinfektion, instrumentvård/funktionskontroll, packning och autoklavering. Du kommer även att arbeta i spårbarhetssystemet T-doc samt medverka i utvecklings- och förändringsarbete. Verksamheten är mycket teknikintensiv och innovativ.  
 
Anställningsform:  
Vi söker två personer till Steriltekniskt Centrum:
En tillsvidareanställning. Du kommer att arbeta dag-, kvälls- och helgpass.  
Ett vikariat (ca 1 år eller enligt överenskommelse). Du kommer att arbeta dag-, kvälls- och helgpass.  
 
Vi kommer löpande att gå igenom ansökningarna och kan komma att kalla till intervju innan sista ansökningsdag. Tillträde enligt överenskommelse.
 
Kvalifikationer:  
  • Vi söker dig som är undersköterska eller steriltekniker.
  • Utbildning och yrkeserfarenhet som steriltekniker är meriterande.
  • Du bör ha ett medicintekniskt intresse, samt hög hygienisk medvetenhet.  
Du kommer ha mycket kontakt med operationsavdelningar och externa kunder så det är även nödvändigt att du har goda kunskaper i svenska språket.  
 
Personliga egenskaper:  
Viktiga egenskaper som eftersöks är en serviceinriktad attityd och god samarbetsförmåga. Du bör fungera väl i grupp, vara noggrann och flexibel.  
Stor vikt läggs på personlig lämplighet.  
 
Information om tjänsten lämnas av:  
Vårdenhetschef Viveka Clark Ander: tel. 08-616 42 20  
Vårdenhetschef: Åsa Axelsson tel. 08-616 42 02  
 
Fackliga företrädare:  
Kommunal, expedition: tel. 08-616 16 83  
 
 
 
Referensnummer:
162518
 
Sista ansökningsdatum:
2019-04-28
 
Fackliga representanter:
Kommunal: Expedition tel. 08-616 16 83

Kontaktpersoner

Viveka Clark Ander
Tel: 08-616 42 20
Åsa Axelsson
Tel: 08-616 42 02
Till toppen Pil