Gå till innehåll
X

Psykolog till Smärtsektionen, Anestesi- och intensivvård

2019-04-08
Region Stockholm, Psykologer
Till Smärtsektionen inom verksamhetsområde Anestesi- och intensivvård söker vi nu en psykolog på 50 % med tillträde snarast.
 
Smärtsektionen på Södersjukhuset är en del av verksamhetsområde Anestesi och intensivvård. Vår kliniska verksamhet omfattar både öppenvårdsmottagning och konsultverksamhet för inneliggande patienter. Här får du vara med i det spännande arbetet att bygga upp en smärtverksamhet med inriktning mot sjukhusets inneliggande patienter vilket är ett led i Södersjukhusets uppdrag inom framtidens hälso- och sjukvård. På sektionen består teamet av läkare, sjuksköterskor, psykolog och medicinsk sekreterare.  
 
Vi kan erbjuda dig en attraktiv och utvecklande arbetsplats centralt belägen i Stockholm med mycket med goda kommunikationer. Vi ger dig möjlighet till fri friskvård i fina träningslokaler med gym, gruppaktiviteter och tillgång till bl.a. sjukgymnast och ergonom. 
   
Arbetsuppgifter:
För psykologen ingår både mottagningsarbete med besök och uppföljning av utförd behandling. I arbetet ingår även att förbereda patienter med förväntad förlängd postoperativ smärta inför operation och att som konsultpsykolog behandla inneliggande patienter. En viktig uppgift är att tillsammans med de övriga i teamet arbeta för att hjälpa patienterna att hantera sin situation på bästa sätt samt att medverka till effektiva patientflöden med god kvalitet.  
 
Arbetet är självständigt med mycket egenansvar som bland annat innebär att du ska kunna vidareutveckla kunskapsområdet smärtbehandling utifrån din profession. Du ska hålla dig uppdaterad med vetenskapliga resultat, planera och genomföra utbildningsinsatser till patienter, övriga medarbetare och studenter.  
 
Kvalifikationer:
• Legitimerad psykolog.  
• Det är meriterande om du har arbetat med smärtpatienter samt i slutenvården tidigare.  
 
Personliga egenskaper:
• Du har intresse för patienter med smärtproblematik.  
• Du har förmåga att samarbeta väl i team och med kollegor men kan samtidigt planera och självständigt arbeta med patienter.  
• Du är intresserad av förbättrings- och utvecklingsarbete.  
• Du har ett gott bemötande och förståelse för framför allt patienterna, men också för andra yrkeskategorier.  
• Du är noggrann, har överblick och kan prioritera samt är en person som bidrar med glädje och engagemang.  
 
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.
 
Anställningsform  
Deltid 20 timmar/vecka, tillsvidareanställning. Tillsättning enligt överenskommelse.Vi kommer löpande att gå igenom ansökningarna och kan komma att kalla till intervju innan sista ansökningsdag. Provanställning kan komma att tillämpas.
 
Övrigt:
Södersjukhuset tillämpar registerkontroll före beslut om anställning.
 
Eventuella frågor besvaras av  
Srdjan Boljanovic 
Tel: 08-616 22 71
 
Fackliga företrädare
Psykologförbundet Liisa Holtay 
Tel: 070-967 64 72 
 
Varmt välkommen med din ansökan!
 
Referensnummer:
162571
 
Sista ansökningsdatum:
2019-04-28
 
Fackliga representanter:
Psykologförbundet Liisa Holtay

Kontaktpersoner

Marie Fahlgren Brodin
Tel: 08-616 2230
Srdjan Boljanovic
Tel: 08-616 22 71
Till toppen Pil