Gå till innehåll
X

Sjuksköterska/handledare till avdelning 35E/KUA på Södersjukhuset!

2019-04-10
Region Stockholm, Sjuksköterska
Södersjukhuset – ett akutsjukhus mitt i Stockholm, är hela livets sjukhus där vi med hög kompetens och bra samarbete strävar efter att vara Sveriges ledande akutsjukhus. På Södersjukhuset bedrivs en omfattande klinisk forskning och utbildning. För oss är det viktigt att kombinera det stora sjukhusets möjligheter med den nära, personliga patientkontakten och se till att leva upp till våra ledord: ”för patienten - med patienten" 
 
Är arbetet du söker att jobba i vårdteam och handleda studenter från olika terminer? Då har vi arbetet för dig!
Avdelning 35E är en studenttät, elektiv ortopedavdelning. Hos oss arbetar du i vårdteam tillsammans med patienten. Du kommer att arbeta med patienter som kommer in på remiss för att få hjälp att åtgärda någon skada eller sjukdom i lederna. Vi opererar cirka 6–10 patienter om dagen, avdelningen har korta vårdtider. Du arbetar coachande för att öka patienternas motivation och medverkan i rehabilitering efter operationen. 
 
En del av avdelning 35E har ett speciellt utbildningsuppdrag att handleda studenter från 4 olika utbildningsprogram i en Interprofessionell teamträningskurs. Vi tar också emot sjuksköterskestudenter från termin 3, 4, 5 och 6.Vi utgår från tre pedagogiska perspektiv, studentcentrerat, personcentrerat och interprofessionellt. Som handledarmodell använder vi peerlearning för studenterna. Avdelningen har en lärandemiljö som innebär öppenhet, ansvar och utveckling av verksamhet och individ.  
 
Tycker du att det låter spännande? Hör av dig eller kom förbi och prata med oss. 
 
Kvalifikationer: Leg. sjuksköterska. Magister och/eller utbildning inom pedagogik är meriterande.  
 
Anställningsform: Tillsvidare 
 
Fackliga representanter: 
Vårdförbundet Centra Söder 070-484 33 10  
 
Övrig:
Intervjuer sker löpande under ansökningstiden. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.
 
Referensnummer:
162646
 
Sista ansökningsdatum:
2019-05-01
 
Fackliga representanter:
Vårdförbundet Centra Söder 070-484 33 10

Kontaktpersoner

Marie Sjöstedt
Tel: 08-6164685
Pernilla Lundström
Tel: 08-616 4685
Till toppen Pil