Gå till innehåll
X

RECEPTIONIST TILL SÖDERSJUKHUSET

2019-04-11
Region Stockholm, Kontors-servicepersonal
Avdelningen Kvalitet, Utveckling, Medicinsk Teknik och IT är en stabsfunktion som omfattar både utveckling och förvaltning. Avdelningens uppdrag är att bedriva ett proaktivt arbete kring kvalitet och verksamhetsutveckling med stöd av teknik såväl ur ett verksamhetsperspektiv som ur ett patient- och användarperspektiv.  
Till Södersjukhusets administration söker vi nu en erfaren och professionell receptionist.  
 
ARBETSUPPGIFTER 
Som receptionist kommer du att vara ansiktet utåt för verksamheten samt ansvara för att erbjuda bästa möjliga service. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är handläggning av e-tjänstekort och passerkort samt besöksmottagning. 
Vi erbjuder ett omväxlande arbete och en arbetsplats med positiv stämning och stor gemenskap. Vi arbetar kontinuerligt med att utveckla vår verksamhet och vi erbjuder dig goda utvecklingsmöjligheter. Du kommer att ingå i ett team med tre receptionister, flera telefonister, en teamledare och en sektionschef. 
 
KVALIFIKATIONER 
Vi söker en ny lysande stjärna till vår reception. Du har gymnasieutbildning samt minst 2 års erfarenhet av arbete i reception. Du har en god kommunikationsförmåga både verbalt och skriftligt, samt förmåga att anpassa budskap efter mottagare och situation.  
Du talar och skriver flytande svenska och engelska. Vi vill att dina IT-kunskaper är mycket goda och att du är en van användare av Office-paketet. 
Vi söker dig som är serviceinriktad och som har ett gott bemötande. Du är flexibel och trivs med varierande arbetsuppgifter och ansvar. Som person är du ansvarsfull och kan arbeta både självständigt och tillsammans med andra.   
Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.
 
ANSTÄLLNINGSVILLKOR 
Heltid, visstidsanställning på 6 månader med målet att övergå till tillsvidareanställning. Arbetstid måndag - fredag 39:30 tim/vecka. 
 
 
Referensnummer:
162698
 
Sista ansökningsdatum:
2019-05-05
 
Fackliga representanter:
Vision: Stockholm@vision.se

Kontaktpersoner

Kristina Pettersson-Wenger
Tel: 08-616 11 01
Malin Sjöstrand
Tel: 08-616 11 06
Till toppen Pil