Gå till innehåll
X

Dietist till Onkologiska kliniken, Södersjukhuset

2019-04-11
Region Stockholm, Dietister
Onkologkliniken på Södersjukhuset är en del av Stockholms cancervård och kliniken består av två öppenvårdsmottagningar, en onkologisk vårdavdelning, en medicinsk behandlingsavdelning och radioterapi/strålbehandlingsavdelning. Vi behandlar i första hand patienter med bröst-, prostata-, colo-rektal cancer. Som dietist på onkologiska kliniken är du en del av gruppen hälsoprofessioner som består av dietister, kuratorer och psykosocial sjuksköterska. Gruppen hälsoprofessioner ligger organisatoriskt under mottagningen. Tjänsten innefattar arbete både i öppen- och slutenvård. Kvalitetsarbete och arbete med att förbättra patientsäkerheten är viktig för oss. Teamarbete med patienten som viktig resurs ser vi som en självklarhet och där dietistens kompetens bidrar med ett helhetsperspektiv.  
 
Arbetsuppgifter
 Som dietist hos oss får du ett spännande och mångfacetterat arbete. I arbetsuppgifterna ingår individuell nutritionsbehandling till patienter inom öppen- och slutenvård, och medverkan vid rond. Arbetet innefattar även arbete med parenteral nutrition. Patientarbetet är till största del självständigt men även i tvärprofessionella team. Framtagning av patientmaterial, nutritionsrutiner samt medverka i utbildning av personal, ingår också i arbetsuppgifterna.
Tjänsten är på deltid 75 % och tillsvidare.
 
Kvalifikationer
Vi söker dig som är legitimerad dietist och som har några års arbetslivserfarenhet. Vi ser gärna att du har erfarenhet av arbete med onkologiska patienter av arbete med parenteral nutrition. Arbetet ställer krav på att du kan arbeta självständigt, fatta egna beslut och att du har lätt för att samverka samt samarbeta med kollegor och andra professioner. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. Det är meriterande om du har erfarenhet från palliativ vård.  
 
Du har förmåga att kunna arbeta verksamhetsutvecklande med patienten i fokus i linje med Södersjukhusets värdegrund "för patienten - med patienten". Du är duktig på att självständigt planera, prioritera och strukturera ditt arbete.  
 
Personliga egenskaper  
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och engagemang.  
 
Övrig information  
Förutom ett kvalificerat och omväxlande arbete, erbjuder vi flextid och friskvård.  
 
För ytterligare information kontakta gärna vårdenhetschef Gry Tigerstedt, tfn 086164404.  Välkommen med din ansökan!
 
 
Referensnummer:
162703
 
Sista ansökningsdatum:
2019-05-05
 
Fackliga representanter:
Naturvetarna, Anette Andsten, 08-466 24 27

Kontaktpersoner

Gry Tigerstedt
Tel: 086164404
Till toppen Pil