Gå till innehåll
X

Medicinsk sekreterare till SÖS Akuten

2019-05-02
Region Stockholm, Medicinsk sekreterare/Läkarsekreterare
Välkommen till oss på SÖS Akuten!  
 
Vi söker nya kollegor till vårt vårdadministrativa team.  
Gillar du när det är fart och där den ena dagen inte är den andra lik? Söker du variation i vårddokumentation och i dina arbetsuppgifter? Då kommer du att trivas hos oss! 
 
Vi söker dig som är utbildad medicinsk sekreterare med några års yrkeserfarenhet och vill ta nästa steg i din yrkesutveckling på en akutmottagning. Du blir en del av en spännande och lärande organisation där vi kontinuerligt utvecklar vår verksamhet. Vi jobbar tillsammans med olika yrkeskategorier och bidrar med vår expertis, så att våra kollegor i vården kan fokusera på att ta hand om akutmottagningens patienter.  
Är du nyutbildad men tror att jobbet passar dig, är du välkommen med din ansökan!  
Vi har en spännande tid framför oss i och med att under våren 2020 flyttar vår akutklinik till nybyggda, fräscha och moderna lokaler. 
 
Arbetsuppgifter 
 
Dina arbetsuppgifter består främst av utskrift av journalanteckningar, brev och remisser via digital diktering i journalsystem TakeCare samt remisshantering. Sjukdoms- och åtgärdsklassificering är en stor del av det dagliga arbetet. I tjänsten ingår även en del telefonkontakter samt diverse administrativa arbetsuppgifter. Utöver detta anpassas uppdraget utefter verksamhetens behov. 
 
Vi erbjuder dig ett stimulerande och omväxlande arbete inom det egna ansvarsområdet. Du har ett nära samarbete med dina kollegor och övriga yrkeskategorier. Möjlighet till distansarbete finns.   
 
Anställningsform 
Tillsvidareanställning, schemalagd arbetstid, dagtid mellan kl. 07:00-21:00, veckoarbetstid 38:15. Provanställning kan förekomma. 
 
Kvalifikationer 
Medicinsk sekreterarutbildning, mycket goda kunskaper i svenska språket och medicinsk terminologi samt gärna goda kunskaper i engelska. DRG-utbildning och erfarenhet inom området är meriterande. Goda IT-kunskaper.  
 
Personliga egenskaper 
Du är strukturerad och har förmåga att arbeta självständigt, är serviceinriktad, har god organisationsförmåga och tar eget ansvar samtidigt som du är en lagspelare. Vi värdesätter egenskaper som noggrannhet, ansvarskänsla, god samarbetsförmåga och flexibilitet. Stor vikt läggs vid personliga egenskaper.  
 
Du delar Södersjukhusets värdegrund: Patienten först – Respekt för individen – Undvik slöseri – Samhällsansvar. 
 
 
Referensnummer:
162882
 
Sista ansökningsdatum:
2019-06-02
 
Fackliga representanter:
stockholm@vision.se

Kontaktpersoner

Susanna Farkas
Tel: 08-616 2995
Till toppen Pil