Gå till innehåll
X

Nattsjuksköterska till avd 74

2019-05-23
Region Stockholm, Sjuksköterskor barn

 

På avdelning 74, som är en del av Akutvårdssektionen vårdas barn och ungdomar upp till 18 års ålder med skiftande diagnoser och vårdbehov. De vanligaste inläggningsorsakerna är infektioner och andningsbesvär, framförallt under vinterhalvåret. Utöver det vårdar vi bland annat långvarigt sjuka barn med diabetes, anorexia, mag- och tarmsjukdomar, appendicit samt handkirurgi. Längre medicinska utredningar förekommer.  
 
Det breda åldersspannet innebär stora möjligheter att utveckla din kommunikation, flexibilitet och kreativitet. Variationen av diagnoser ger även möjlighet till ökad kunskap om sjukdomstillstånd hos barn och ungdomar samt en utvecklad förmåga att möta familjer i olika situationer.  
 
Sachsska barn - och ungdomssjukhuset är en del av Södersjukhuset och vi erbjuder  
akut- och specialiserad vård till barn och ungdomar. Vi är specialister inom barn- och ungdomspediatrik och är stolta över att erbjuda det bästa bemötandet för alla. Vi lyssnar gärna in åsikter som våra unga patienter och deras föräldrar har. FN: s konvention om barnets rättigheter ligger som grund i hela verksamheten. 
Vi är en arbetsplats med stark företagskultur som kännetecknas av högt i tak, hög kompetens, rak kommunikation och ett prestigelöst samarbete mellan alla yrkeskategorier.  
 
Vår strävan är att ständigt utveckla arbetet genom en öppen och ömsesidig dialog. Många medarbetare är involverade i vår växande forskning. 
Södersjukhuset har egna träningslokaler med gym och olika gruppaktiviteter. Vi ligger centralt på Södermalm nära pendeltåg, bussar och tunnelbana. 
 

Anställningsform:

  • Tillsvidare
  • Heltid 32,20 timmar/vecka
  • Natt.

Vi kommer löpande att gå igenom ansökningarna och kan komma att kalla till intervju innan sista ansökningsdag. 

Kvalifikationer:

  • Leg sjuksköterska. Minst ett års erfarenhet som sjuksköterska är ett krav.

Personliga egenskaper :

  •  Engagerad, självständig, flexibel samt god organisations- och samarbetsförmåga.
 

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Övrig information: 

Södersjukhuset utför registerkontroll före beslut om anställning.

 
Referensnummer:
163021
 
Sista ansökningsdatum:
2019-06-17
 
Fackliga representanter:
Vårdförbundet: Petra Lindholm,tel 08-6161274

Kontaktpersoner

Rebecka Mattiasson
Tel: 08-616 45 17
Till toppen Pil