Gå till innehåll
X

Lönekonsult till Södersjukhuset

2019-05-02
Region Stockholm, Personal/HR
Som lönekonsult på Södersjukhuset kommer du huvudsakligen att arbeta i vårt personaladministrativa lönesystem, Heroma. I din roll som lönekonsult ansvarar du bl.a. för att kvalitetssäkra löner, upprätta anställningsavtal samt vara rådgivande i lönefrågor. Du kommer att ansvara för ett eller flera av Södersjukhusets verksamhetsområden, men har stort stöd i mycket kompetenta och trevliga kollegor.  
 
Vi kan erbjuda dig en attraktiv och dynamisk arbetsplats centralt belägen i Stockholm med goda kommunikationer. Vi ger dig möjlighet till fri friskvård i fina träningslokaler med gym, gruppaktiviteter och tillgång till sjukgymnast.   
 
Arbetsuppgifter:  
Vi arbetar huvudsakligen i det personaladministrativa lönesystemet Heroma.  
 
•Stödja rapportörer och chefer i lönefrågor utifrån lagar och avtal 
•Administrera styr-och behörighetssystem till Heroma 
•Utbildning av nya användare i Heroma 
•Löneadministration 
•Upprätta anställningsavtal 
 
Anställningsform:   
Tillsvidareanställning. Deltid, 75% . Tillträde enligt överenskommelse. Provanställning kan komma att tillämpas.  
  
Kvalifikationer:   
Vi söker dig som brinner för lön. Vi tror att du redan har några års erfarenhet från att ha arbetat med lön, gärna som lönekonsult. Du har ett konsultativt förhållningssätt och trivs med att ha många kontaktytor. Du har adekvat högskoleutbildning eller motsvarande utbildning med inriktning mot ekonomi eller löneadministration. Du har goda IT-kunskaper och kan uttrycka dig väl i tal och skrift. Du ska ha kunskap om lagar, avtal och policys samt kunna informera om dem på ett pedagogiskt sätt. Det är meriterande om du tidigare har arbetat i vårt lönesystem Heroma.
 
Personliga egenskaper:  
Du har god kommunikationsförmåga och trivs med att arbeta självständigt. Du är serviceinriktad och är duktig på att strukturera, organisera och prioritera ditt arbete. Om du är utåtriktad och pedagogisk är det egenskaper som vi värdesätter. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. 
 
Kontaktperson: 
Bo Svärd, sektionschef för Lönesektionen, 08-616 16 05 
 
Fackliga representanter:
SACO: Sverker Forsberg 08-616 10 05 
 
 
 
 
Referensnummer:
163095
 
Sista ansökningsdatum:
2019-05-26
 
Fackliga representanter:
SACO: Sverker Forsberg, 08-616 10 05

Kontaktpersoner

Bo Svärd
Tel: 08-616 16 05
Till toppen Pil